: Monster Clarity HD On-Ear

Bassoa ja viihdettä

Monster Clarity HD tarjoaa paljon bassoa ja viihdyttävän soundin.

Ääni & Kuva kiteyttää

Kätevän kokoiset ja taitettavat kuulokkeet. Vahva bassontoisto. Erinomainen akunkesto.
Jäimme kaipaamaan enemmän resoluutiota ja ylärekisterin vivahteita.
Tyyppi: On-ear

Liitännät: BT 4.0 apt-X, johto

Mikrofoni: On

Paino: 194 g

Akunkesto: 24 tuntia

Verkkosivusto: monsterproducts.eu

Hinta: 150 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Kompakteissa Clarity HD On-Ear -kuulokkeissa on pehmeät tyynyt, jotka tuntuvat korvilla mukavilta ja sulkevat ulkopuoliset äänet hyvin. Laatu tuntuu kohtalaisen hyvältä muovista ja kuppien hieman löyhästä kiinnityksestä huolimatta. Kuulokkeet voi taitella kasaan ja kuljettaa mukana tulevassa pussukassa. Akunkesto on erinomainen: kuulokkeet voi ottaa viikonloppureissuunkin huolehtimatta latauksesta.

Oikean korvakupin yläpuolella pannassa on kosketuspaneeli, josta pyyhkäisemällä ylös tai alas säädetään volyymiä, ja painalluksella aloitetaan ja pysäytetään soitto tai vaihdetaan kappaletta. Ohjaus toimii hyvin, mutta kaikkea voi kontrolloida halutessaan myös puhelimen kautta. Kuulokkeissa on kaksi ääniprofiilia: luonnollinen tai bassovoittoisemmalla musiikille sopiva dynaaminen.

Pienten kuulokkeiden bassontoisto on jymäkämpää kuin monissa suuremmissa malleissa. Keskirekisterissä on hyvää vauhtia ja intensiteettiä, joten laulu erottuu hyvin. Nimestään Clarity HD huolimatta kirkkautta jäimme vähän kaipaamaan ylärekisteriin. Elektropop, rock, rap ja R&B kuulostavat uskottavilta eivätkä kallistu kovan tai rakeisen puolelle, kuten usein bilemusiikkiin tarkoitettujen kuulokkeiden kohdalla käy.

Johtopäätökset

Jos haluaa pienet kuulokkeet ja ison basson, on Monster Clarity HD oikea valinta. Ne tuntuvat mukavilta, taittuvat kasaan ja ovat helppokäyttöiset kosketuspaneelinsa ansiosta. Basso on täyteläinen, syvä ja jämäkkä, ja keskirekisteri seuraa mukana melko hyvin. Laulu ja akustinen musiikki ei erotu yhtä hyvin kuin joissakin muissa testin malleissa, ja jäimme kaipaamaan ylärekisteriin enemmän vivahteita. Soundi ei kuitenkaan ole kova eikä tylsä.

 

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Sony A85 on läpeensä erinomainen OLED-televisio, jonka kaunis kuvanlaatu ja selkeä ääni ihastuttavat.
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös