: Acer Predator XB271HU

Punajalkainen petolintu

Acer tarjoaa coolin ja kohtuuhintaisen pelinäytön.

Ääni & Kuva kiteyttää

Kirkas, suorituskykyinen ja uskottavan näköinen pelinäyttö. Tuki Nvidian G-Syncille.
Kuva ei ole testin parhaimmistoa. Ei DVI-sisääntuloa.

Acer Predator XB271HU

Koko: 27 tuumaa

Paneelin tyyppi: IPS

Resoluutio: 2560 x 1440 (WQHD)

Vasteaika: 4 ms

Virkistystaajuus: 165 Hz

Kuvasuhde: 16:9

Kontrasti/kirkkaus: 1000:1/350 nitiä

Kaiutin: On

G-Sync/Freesync: Nvidia G-Sync

Liitännät: HDMI, DisplayPort, USB 3 -hubi (4 kpl)

Mitat/paino: 55,1 x 62,4 x 5,6 cm/8,0 kg

Verkkosivusto: acer.fi

Hinta: 800 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Acer on ollut menestyksekäs Predator-sarjallaan, joka on viime vuosina onnistunut tarjoamaan lukuisia tuotteita, joiden suorituskyky ja hinta ovat järkevässä suhteessa. Malliston kannettavat tietokoneet ovat saaneet huomiota ja palkintoja 2016 ja 2017. Sarjaan kuuluu kannettavien lisäksi kuitenkin myös paljon muuta tableteista videotykkeihin ja tietysti näyttöihin.

Predator XB271HU on Acerin tulkinta kohtuuhintaisesta mutta tehokkaasta näytöstä: 27-tuumaisessa näytössä on IPS-paneeli ja WQHD-resoluutio (2560 x 1440 pikseliä). Designin puolesta se muistuttaa muita Predator-sarjan jäseniä: reunat ovat teräviä ja yksityiskohdat punaisia. Harottava punainen jalka tuo mieleen suuren linnun!

Takaa löytyy yksi Displayport ja yksi HDMI, jotka ovat ainoat videosisääntulot mutta oikeastaan kaikki, mitä tarvitaan. Neljä USB 3.0 -porttia helpottaa työpöydän johtosotkua.

Nvidia G-Sync –tuki on valtava plussa, sillä tekniikka estää näyttöä jumittamasta, mikä alkaa usein vaivata kuvaa korkeammilla virkistystaajuuksilla. 144 Hz virkistystaajuudella Acer hyppää formulatasolle. Kannattaa muistaa, että G-Sync toimii vain tietokoneiden kanssa, joissa on Nvidian näytönohjain, mutta se on pelikoneissa toki yleistä.

Acerin näytön saa käännettyä pystyyn, mistä voi olla iloa ainakin “Galaxian”-pelin MAME-pelihalliemulaattorina.

”Counter Strike Global Offensive” ja ”Overwatch” tempaavat mukaansa 3D-taistelutanteerelle. Jos ajatteli 60 Hz:n päivitysnopeuden olevan riittävä, niin Predator XB271HU saa toisiin aatoksiin: vastustajaa jahdatessa huomaa ohikiitäviä yksityiskohtia, joita ei alemmilla taajuuksilla erota. Näyttö selviytyy vaativimmistakin koitoksista ja kaiken lisäksi hieman huokeammin kuin kalleimmat kilpailijat. Kuvanlaatu jää jälkeen vain hitusen kaikkein parhaimmista näytöistä. Samalla rahalla saa tosin AOC:n näytön, joka on vielä nopeampi.

Johtopäätökset

Hieno resoluutio, sisäänrakennettu Nvidia G-Sync ja houkuttava ulkonäkö tekevät Acer Predator XB271HU –näytöstä Predator-sarjan erinomaisen edustajan. Hintaansa nähden saa kaiken, mitä voi toivoa ja enemmänkin, kuten IPS-paneelin. Jos vaatii näytöltään vielä enemmän, on vain lyötävä lisää rahaa tiskiin.

mainos
mainos
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Asus ZenBook Flip S UX371 on tämän hetken parhaita hybridikannettavia, jonka näyttö tekee erityisen suuren vaikutuksen.
Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös