Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Testissä: Supra Nero-X

Urheilullisempaa, edullisempaa

Palkintoja rohmunneen Nitro-X:n budjettivaihtoehto sopii paremmin urheiluun ja kuulostaa silti yhä hyvältä.

Julkaistu 13.07.2018 - 17:40
Supra Nero-X
Jonas Ekelund

Testatessamme viime vuonna hinnakkaampia langattomia nappikuulokkeita, ansaitsi Supran ensimmäinen langaton malli Nitro-X Parhaan hinta-laatusuhteen maininnan. Nyt Supra esittelee edullisemman Nero-X-mallin, jonka rakenne poikkeaa hieman edellisestä. Akku on siirretty johdon keskelle, mutta liukumattoman pinnan ansiosta kuulokkeet pysyvät hyvin paikoillaan. Nipsu pitää ne paikallaan jopa urheillessa, ja Supra markkinoikin Nero-X.ää treenikärjellä. Kuulokkeet sietävät hikeä ja johto on tuttuun tapaan kevlarpäällystetty.

Kahden kokoisista siivistä saa valita itselleen sopivan ja neljästä tyynystä löytyy varmasti omaan korvaan napakimmin istuva malli. Olisi ollut parempi, jos nappeja olisi muotoiltu korvan mukaan kuten Nitro-X:ssä. Mukana tulee kätevä matkapussukka. Akunkesto on erinomainen ja täyteen lataaminen kestää kaksi tuntia.

Pienemmän napit ja pienempi budjetti ovat olleet Supralle haasteita äänenlaadun säilyttämisessä, mutta he ovat onnistuneet yllättävän hyvin. Basso ei ole yhtä kivenkova mutta monenlainen musiikki kuulostaa hyvältä. Erityisesti kuulokkeet onnistuvat nappaamaan vivahteita hyvin, ääni on hallittu ja soi vapautuneesti.

Mainos
Supra NERO X backplate white 39286
Nero-X on kosteudenkestävä ja johto on päällystetty kevlarilla.

Johtopäätökset

Jos piti viime vuoden Nitro-X-mallia liian kalliina, voi tehdä kompromissin ja valita Nero-X:n sen sijaan. Istuvuus ja tiukka basso eivät ole ihan samaa luokkaa kuin kalliimmassa mallissa, mutta toisaalta saa pienemmät napit, jotka sopivat paremmin urheiluun. Lisäksi kuulokkeet kestävät hikoilua ja kovempiakin otteita. Akunkesto on pitkä ja lataus nopea. Äänenlaatu ei ole yhtä huippua kuin Nitrossa, mutta oman hintaluokkansa parhaimmistoa.

Karakter
Supra Nero-X

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvä akunkesto ja nopea lataus. Kestävät. Erinomainen äänenlaatu. Ei yhtä mukavat kuin edeltäjänsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top