Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Testissä: Jays A-six Wireless

Iso basso pikkupakkauksessa

Jaysin kuulokkeet ovat oiva valinta bassoa rakastavalle, mutta laajan musiikkimaun omaavalle ei niinkään.

Julkaistu 13.07.2018 - 17:27
Jays A-six Wireless
Jonas Ekelund

Kuten tavallista, Jays luottaa riisuttuun skandinaaviseen designiin, jossa mikään ei pistä silmän. Kaukosäädin tuntuu vähän muoviselta, mutta napit ovat metallia ja laatu vaikuttaa kokonaisuudessaan hyvältä. Litteä johto kestänee sotkeutumatta taskuun tunkemisen.

Jays a-Six Wireless toimitetaan lyhyen USB-latausjohdon sekä peräti viiden erikokoisen silikonityynyparin kanssa. Ei siis luulisi olevan vaikeaa löytää itselle sopivat tyynyt. Napit ovat pienet ja kevyet, joten ne tuntuvat mukavilta pitkässäkin käytössä. Toisaalta suuri akkurasia tarkoittaa, että ne eivät roiku tukevasti niskassa. Magneettikiinnitys ratkaisee ongelman. Suuren akun hyveeksi luetaan 12 tunnin akunkesto.

Akustinen musiikki kuulostaa hyvältä ja läsnäolevalta. Teräksisten bassoporttien alumiinisuojaus – Jaysin oma keksintö – tekee bassosta todella vaikuttavan. The Knifen ”Silent Shout” -kappaleen basso ei ole koskaan kuulostanut näin hyvältä näin edullisista kuulokkeista. Bassoa tulee helposti liikaakin. Beckin ”Say Goodbye” -kappaleen tausta korostuu niin kovin, että se jyrää kaiken muun alleen. Taajuuskorjaimella varustettu sovellus olisi korjannut ongelman.

Mainos
jays asix white on silver close up high 39268
Teräksinen bassoportti on kopioitu q-Jays-huippukuulokkeista.

Johtopäätökset

Rakastatko bassomusiikkia ja haluat johdottomat nappikuulokkeet järkihintaan? Vastaus on Jays a-Six Wireless. Haroin olemme kuulleet yhtä tarkkaa ja matalaa bassoa näin pienistä ja kevyistä kuulokkeista. Kokonsa ansiosta ne ovat myös mukavat ja hyvä valikoima silikonityynyjä takaa istuvuuden. Jos kuitenkin antaa kuulokkeiden roikkua niskassa, voi akku kiskaista napit korvista. Kömpelö akku tarkoittaa tosin myös erinomaista akunkestoa.

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen akunkesto. Kevyet ja mukavat. Yllättävän tarkka ja voimakas basso Johdossa roikkuva akku on kömpelö. Basso peittää rauhallisemman musiikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Laatulangattomat kesäksi

Parasta ääntä metsästämässä

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Ääni & Kuva
Scroll to Top