Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Supra Nero TX

Harvinaisen hyvä löytö

Emme olisi uskoneet, että alle satasen täysin langattomat kuulokkeet voivat olla näin hyvät.

Julkaistu 04.03.2020 - 20:00
Supra Nero TX
Jonas Ekelund

Supra Nero TX istuu hyvin, sillä napit ovat niin pienet ja kevyet, että niitä tuskin huomaa. Tyynyjä tulee vain kolme paria, joista kaksi on selvästi liian pieniä omiin korviini. Kolmaskin liukuu korvasta vähän liian helposti, joten testin nimissä huijasin hieman ja käytin omaa pariani, joka istuu korviini täydellisesti. Kokeilin myös memory foamista tehtyjä Comply-tyynyjä äänen vahvistamiseksi.

Supra Nero TX ports
Myös puhelimen voi ladata latauskotelosta! Kuva: Sound by Sweden

Supran kuulokkeissa on pisin akunkesto, johon olen täysin langattomien parissa törmännyt. Ei niinkään napeissa itsessään, sillä ne jaksavat soittaa maltilliset 5 tuntia – mutta latauskotelosta virtaa saa 75 tunniksi! Napit voi ottaa koteloineen mukaan lomalle eikä laturia tarvita. Lataukseen tarvitaan muuten mikro-USB, eli USB-C ei käy.

Supra NERO TX bud
Vahvistettu lentokonekomposiitti tekee napeista kestävät. Kuva: Sound by Sweden

Toiminnaltaan Supra Nero TX on perustasoa. Bluetooth 5.0 takaa vakaan yhteyden, mutta langaton kantama jää tässä tapauksessa keskinkertaiseksi.

Mainos

Soundia hallitsee tiukka ja täyteläinen basso. Nero-napeilla on hyvä stereokuva ja mukavasti tilantuntua. Bassosoittimet ovat muhkeita ja viulut soivat luonnollisesti ja vivahteikkaasti. Hienoa täyteläisyyttä täydentää ylä-äänten hyvä fokus. Lähialue (1–5 kHz) on hivenen vetäytynyt, joten vibrato kaipaisi lisää painetta. Pikkuisen liioiteltu basso ei jyrää klassistakaan musiikkia, ja pop- ja rock-musiikin kanssa se vain lisää kuuntelun viehätystä. Rytmit iskevät mojovasti.

Johtopäätökset

Supra Nero TX on parhaimman kuuloinen täysin langaton kuuloke, jonka olemme alle satasen hintaluokassa kuulleet. Hyvä akunkesto 5 tunnin soittoajalla ja latauskotelon hämmästyttävällä 75 tunnilla tekee vaikutuksen. Täydellisessä maailmassa ylä-äänissä olisi enemmän ilmaa ja ylemmässä keskirekisterissä enemmän yksityiskohtia, mutta tähän hintaan rahoilleen voi todella sanoa saavansa vastinetta.

 

Karakter
Supra Nero TX
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Erittäin hyvä äänenlaatu. Latauskotelolla poikkeuksellinen latauskapasiteetti. Bluetooth-yhdistäminen täytyy tehdä tietyssä järjestyksessä. Tyynyvalikoima on pieni. Keskinkertainen kantama.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top