Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Wiz Ground Spot

Luovalle ja leikkisälle

Wizin laadukkaat spottivalot tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia kokeiluille.

Julkaistu 10.08.2023 - 07:50
Wiz Ground Spot
Pernille Redder

Wizin erityisyys käy ilmi heti, kun avaa laatikon ja ottaa ensimmäisen spottivalon käteen. Valaisin on pitkä, kapea ja vähän kaareva. Vankasta metallista valmistettu valaisin on viimeistelty kauniisti pulverimaalauksella.

Maapiikki on pitkä ja sekin valettu raskaasta metallista. Niinpä sen voi huoletta iskeä kovaankin maahan ilman pelkoa vääntymisestä tai hajoamisesta.

WizPink
Wizin spottivaloilla saa luotua upean tunnelman puutarhaan. Kuva: Pernille Redder

Iso valikoima

Wizin valaisinvalikoima on laaja, joten jos haluaa koko kodin olevan samaa järjestelmää niin sisällä kuin ulkona, voi Wiz olla hyvä valinta. Valoille voi jopa ostaa kaukosäätimen, jolla kaikki valaisimet saa sytytettyä ja sammutettua kerralla – näin ei tarvitse kaivaa puhelinta esiin ja näpytellä sovellusta.

Mainos

Sillä tottahan toki Wiziinkin kuuluu sovellus, ja siinä on melkeinpä rajattomasti vaihtoehtoja puutarhavalojen säätämiseen.

Osa ominaisuuksista sopii paremmin valmistajan sisävalaisimille, kuten plant growth -asetus, joka ilmeisesti saa luonnonvalon vähyydestä kärsivät ruukkukasvit elinvoimaisemmaksi eri värien sekoituksella.

Kokeilimme kynttilänvalo- ja takka-asetusta, ja nekin sopivat ehkä paremmin sisälle tai terassille.

Mutta kaikkeahan pitää kokeilla! Jungle-, mojito- ja ocean-asetukset valaisevat kauniisti pienen puun, jonka alle olen Wizin asettanut. Osa Wizin valaistusasetuksista on dynaamisia, eli värit vaihtuvat niissä hitaasti, kun taas osa on staattisia. Valaisimeen voi myös asettaa tarkan RGB-värin miljoonista vaihtoehdoista, jos omaa suosikkia ei muuten löydy. Ja tietysti valot saa toimimaan ajastimella.

WizLysprikker
Ilman kohdevalaisimia puutarha olisi sysipimeä. Kuva: Pernille Redder

Ei tarvitse Wi-FIä

Wizin spotit eivät vaadi jatkuvaa yhteyttä Wi-Fiin. Se on hyvä, sillä puutarhassa langaton verkko toimii yleensä heikommin kuin sisällä. Niinpä Wizin valot voi huoletta sijoittaa pihan perälle ilman pelkoa verkon pätkimisestä.

Ja järjestelmä toimii. Testasimme sitä useita kertoja ja joka kerta valot syttyvät, sammuvat ja vaihtavat väriä juuri niin kuin pitää.

Wizspyd
Wizin valojen maapiikki on testin vankkarakenteisin ja pisin. Kuva: Pernille Redder

 

Yhteenveto: Wiz Ground Spot

Kun sijoittaa Wizin puutarhaspotteihin, saa luotettavan järjestelmän, joka tarjoaa runsaasti valmiita valaistusasetuksia.

Karakter
Wiz Ground Spot
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Valainten materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä. Valot toimivat ilman jatkuvaa Wi-Fi-yhteyttä. Hinta on kalliimmasta päästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vertailussa fiksut palohälyttimet

Sähkölaskujen säätöä älypistorasioilla

Ylellinen kuivaus- ja höyrykaappi

Virta kulkee mukana

Elämää helpottava luksusjääkaappi

Robotti-imurit pyyhkivät myös lattiat - mutta pesevätkö oikeasti?

Ääni & Kuva
Scroll to Top