Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Urbanista Phoenix – missä valo, siellä ääni

Aurinkokennojen ansiosta Urbanista Phoenixin soittoaika on melkeinpä rajaton.

/ 15.08.2022 - 15:00
Urbanista Phoenix – missä valo, siellä ääni

Kaksi ruotsalaisfirmaa, Urbanista ja Exeger, ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet omien sanojensa mukaan maailman ensimmäiset valolla latautuvat täysin langattomat vastamelukuulokkeet nimeltään Urbanista Phoenix.

”Olemme innoissamme julkaistessamme maailman ensimmäisen Powerfoylella toimivan täyslangattoman kuulokemallin Urbanistan kanssa. Los Angeles -kuulokemalli asetti uuden standardin, ja käyttäjät ympäri maailmaa arvostavat kuulokkeita, joita ei tarvitse ladata seinästä”, toteaa Exegerin perustaja ja toimitusjohtaja Giovanni Fili.

Powerfoyle on Filin mukaan maailman ensimmäinen täysin kustomoitava aurinkokenno, joka sopii siksi erityisen hyvin audiotuotteisiin.

Urbanista Phoenix
Uutuuskuulokkeiden linjakas latauskotelo on päällystetty Powerfoyle-aurinkokennomateriaalilla, joka lataa koteloa jatkuvasti altistuessaan mille tahansa valolle sisällä tai ulkona. Kuva: Urbanista

Urbanistan sovelluksesta voi räätälöidä kuulokkeiden käyttöä ja ääntä. Sovelluksesta näkee myös lataustilanteen ja virrankulutuksen ja suositeltuja toimenpiteitä soittoajan pidentämiseksi.

”Phoenix kehittää teknologiaa edelleen ja luo mullistavan ja innovatiivisen äänikokemuksen. Olemme työskennelleet lujasti saadaksemme äänikuvan vastaamaan tätä tasoa. Kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan kristallinkirkasta ääntä ja vahvaa bassontoistoa, joka ei peitä keskirekisteriä ja diskanttia. Phoenixin sointia voi kuunnella mukavasti tuntikausia putkeen”, lupaa Urbanistan ääni-insinööri Axel Grell.

Urbanista Phoenix
Phoenix on saatavana kahdessa värissä: Midnight Black (musta) ja Desert Rose (vaaleanpunainen). Kuva: Urbanista

Urbanista Phoenix on vastamelukuulokemalli, joka suodattaa ympäristön äänet vastamelumikrofoniensa avulla. Niinpä musiikista ja puheluista pitäisi voida nauttia rauhassa ilman häiritsevää hälyä. Täyslangattomien akunkesto yhdellä latauksella on 8 h ja kotelosta 32 h. Aurinkokennojen lisäksi kotelon saa ladattua myös tavalliseen tapaan USB-C-kaapelilla.

IPX4-luokituksen saanut Phoenix sietää sadekuuron tai pari.

Hinta ja saatavuus

Urbanista Phoenix tulee kauppoihin loppuvuodesta 2022. Suositushinta on noin 150 euroa.

Åsa Warme
(s. 1972): Åsa päätyi vuonna 1995 vähän vahingossa töihin Elektronikvärlden-lehteen, joka sai sittemmin Ruotsissa LB-perheen nimen Ljud & Bild. 2013 Åsa päätti kokeilla siipiään toisaalla, työskenneltyään LB-toimituksessa projektinjohtajana, toimittajana ja toimituspäällikkönä. Alkuvuodesta 2021 hän palasi LB Ääni & Kuvaan freelance-kirjoittajana, joka keskittyy etenkin erilaisten hauskojen ja hyödyllisten vempaimien testaamiseen hieman eri vinkkelistä kuin kollegansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Ääni & Kuva
Scroll to Top