Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Tivoli Audio Model Two Digital

Uusi Model Two Digital toimii pelkällä Wi-Fillä ja Bluetoothilla.

/ 25.09.2023 - 10:02
Tivoli Audio Model Two Digital

Perinteisen Tivoli Audion uusi “pöytäradio” ei enää varsinaisesti ole radio. Niinpä sitä ei pidä sekoittaa Model One Digital -malliin, joka on suosikkejamme keittiön tai työhuoneen radioksi. Model Two Digital on nimittäin puhtaasti langaton kaiutin ilman FM/AM tai DAB-vastaanotinta. Ilmeisesti Tivoli Audio uskoo, että striimaaminen Spotifyn, Tidalin, Apple Musicin tai TuneIN-verkkoradion kautta on kohderyhmälle tärkeämpää kuin perinteisten radiolähetysten kuunteleminen.

Tivoli Audio Model Two Digital Gold product image
Tivoli Audio Model Two Digital. Kuva: Tivoli Audio

Kaiuttimessa on myös AirPlay 2 ja Chromecast, joten laitteen saa liitettyä valintansa mukaan joko Applen tai Googlen universumiin, jolloin musiikkia voi kuunnella usealla kodin laitteella yhtä aikaa.

Kaiuttimessa ei ole näyttöä, vaan ilmettä rikkoo ainoastaan volyymisäädin. Laitetta voi pitää pysty- tai vaaka-asennosssa. Etuosan metalliverkon takaa löytyy 3,5-tuumainen basso/keskirekisteri ja 0,75-tuumainen diskanttielementti, joten äänen voisi odottaa olevan kunnossa.

Tivoli Audio Model Two Digital on saatavilla kolmessa sävyssä: pähkinä-kulta, valko-hopea tai kokomusta. Kaiutin tulee kauppoihin 15.11.2023 noin 450 euron hintaan.

Lue myös: Tivoli Model One Digital – Digi-Tivoli

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Ääni & Kuva
Scroll to Top