Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Sonyn X-kaiuttimet tarjoavat kannettavaa musiikkia

Sony lanseeraa kolme uutta kannettavaa kaiutinta X-sarjaansa: XG300, XE300 ja XE200 kulkevat näppärästi mukana mökille, pihalle ja rannalle.

/ 11.07.2022 - 06:00
Sonyn X-kaiuttimet tarjoavat kannettavaa musiikkia

Kesälomalla kaivataan rauhaa ja lepoa, mutta välillä myös musiikkia. Siihen tarkoitukseen Sony tarjoaa kolme uutta Bluetooth-kaiutinta, jotka lupaavat luoda (pienet) bileet mihin tahansa.

Sonyn mukaan kaiuttimien äänenlaatu on erinomainen ja äänenpainetta riittää Sonyn X-Balanced-kaiutinelementtien ansiosta (jotka ovat kulmikkaita eivätkä pyöreitä).

SRS XG300 H cw handleup Large
SRS XG300. Kuva: Sony

Malliston suurin kaiutin SRS-XG300 on varustettu kätevällä kahvalla, joten se kulkee näppärästi mukana. Päihin sijoitettujen passiivibassojen ympärillä oleva valorengas lisää biletunnelmaa.

XE300 Line shape diffuser
Sony XE300 levittää ääntä tehokkaammin ääniraon kautta. Kuva: Sony

Pienemmät SRS-XE300 ja SRS-XE200 ovat muodoltaan kulmikkaampia, ja Sony lupaa niiden äänen levittäytyvän hyvin ympäristöön ”line-shape diffuserin” ansiosta. Hieno ilmaus tahtoo sanoa, että kaiuttimissa on rakomainen osio, joka toimii akustisena hajottimena.

Hinta ja saatavuus

SRS-XG300 on sävyltään joko musta tai harmaa, 300 €.

SRS-XE300 (220 €) ja SRS-XE200 (170 €) ovat saatavilla oranssina, turkoosina, mustana ja harmaana.

Kaiuttimet ovat kaupoissa nyt.

 

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Onkyon ja Klipschin yhteinen soundbar-mallisto

Koko yön karaoket

Ääni & Kuva
Scroll to Top