Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Sonyn X-kaiuttimet tarjoavat kannettavaa musiikkia

Sony lanseeraa kolme uutta kannettavaa kaiutinta X-sarjaansa: XG300, XE300 ja XE200 kulkevat näppärästi mukana mökille, pihalle ja rannalle.

forfatter
Julkaistu 11.07.2022 - 06:00

Kesälomalla kaivataan rauhaa ja lepoa, mutta välillä myös musiikkia. Siihen tarkoitukseen Sony tarjoaa kolme uutta Bluetooth-kaiutinta, jotka lupaavat luoda (pienet) bileet mihin tahansa.

Sonyn mukaan kaiuttimien äänenlaatu on erinomainen ja äänenpainetta riittää Sonyn X-Balanced-kaiutinelementtien ansiosta (jotka ovat kulmikkaita eivätkä pyöreitä).

SRS XG300 H cw handleup Large
SRS XG300. Kuva: Sony

Malliston suurin kaiutin SRS-XG300 on varustettu kätevällä kahvalla, joten se kulkee näppärästi mukana. Päihin sijoitettujen passiivibassojen ympärillä oleva valorengas lisää biletunnelmaa.

XE300 Line shape diffuser
Sony XE300 levittää ääntä tehokkaammin ääniraon kautta. Kuva: Sony

Pienemmät SRS-XE300 ja SRS-XE200 ovat muodoltaan kulmikkaampia, ja Sony lupaa niiden äänen levittäytyvän hyvin ympäristöön ”line-shape diffuserin” ansiosta. Hieno ilmaus tahtoo sanoa, että kaiuttimissa on rakomainen osio, joka toimii akustisena hajottimena.

Hinta ja saatavuus

SRS-XG300 on sävyltään joko musta tai harmaa, 300 €.

SRS-XE300 (220 €) ja SRS-XE200 (170 €) ovat saatavilla oranssina, turkoosina, mustana ja harmaana.

Kaiuttimet ovat kaupoissa nyt.

 

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?
Sonyn suositeltavin soundbar? Sonyn keskitason soundbar vakuuttaa surroundillaan. Mutta pärjääkö HT-A5000 vertailussa Sonos Arciin?
Ilo irti television äänestä Useimmat televisiot kuulostavat sellaisenaan varsin latteilta ja kesyiltä. Käyttämällä soundbaria saa äänenlaatua parannettua huomattavasti, eikä investoinnin tarvitse edes olla kovin kallis!
Vuoden parhaat kaiuttimet 2022-2023 Listasimme parhaat kaiuttimet viimeisen vuoden ajalta, joten olipa sitten ostoslistalla kannettava, jalusta-, lattia-, aktiivi-, passiivi- tai langaton kaiutin, kannattaa lukaista ensin tämä läpi!