Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Sony SRS-XV500: Ympärivuorokautiset karaokebileet

Sonyn kaiutin jaksaa juhlia 25 tuntia putkeen.

/ 25.01.2024 - 07:51
Sony SRS-XV500: Ympärivuorokautiset karaokebileet

Sonyn uusi bilekaiutin SRS-XV500 soittaa musiikkia koko päivän – ja yön: akku kestää yhdellä latauksella jopa 25 tuntia. Ja jos akku sattuisi loppumaan kesken lystinpidon, saa 10 minuutin pikalatauksella taas 180 minuuttia soittoaikaa. Kaiutin on vedenkestävä, joten pieni sadekaan ei haittaa menoa.

SRS XV500 sound Large
Kuva: Sony

Kuten melkeinpä kaikissa bilekaiuttimissa, on mallissa musiikin tahtiin välkkyvät valot. Valoshow’n voi myös sammuttaa, jolloin päästään pisimpään luvattuun akunkestoon.

Äänestä vastaavat kaksi isoa kaiutinelementtiä ja kaksi erillistä diskanttielementtiä. Kaiuttimeen saa kytkettyä kaksi mikrofonia, joten duetotkin onnistuvat valitsemalla kaiuttimesta karaoketoiminnon. Tai toiseen liitäntään voi halutessaan kytkeä kitaran. Ääntä voi muokata Echo- ja Key Control -toiminnoilla.

SRS XV500 rear interface Large
Kuva: Sony

Sony SRS-XV500 tottelee Music Center- ja Fiestable-sovelluksia, joilla säädetään esimerkiksi valoja, ääniefektejä ja Voice Changerin ja Echon tapaisia karaoketoimintoja.

Kaiuttimen luvataan ehtivän kauppoihin ennen kevään juhlia noin 400 euron suositushintaan.

SRS XV500 In situation horizontal pink lighting Large
Kuva: Sony

Lue myös: 7 langatonta bilekaiutinta – Ulkokaiutin tuo bileet kaikkialle

Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Ääni & Kuva
Scroll to Top