Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Sonus faberilta ulkokaiutin

Musiikkia terassille – ympäri vuoden!

/ 10.02.2023 - 07:00
Sonus faberilta ulkokaiutin

Pian voi toivottaa kevään tervetulleeksi Sonus faberin ulkokaiuttimien tahtiin. Italialaisvalmistajan vedenkestävä Aster-kaiutin on saanut nimensä latinankielisestä sanonnasta ”per aspera ad astra”, vaikeuksien kautta tähtiin. Vaikeuksista en tiedä, mutta ajatuksena on kai äänen kurottaminen taivaalle.

sonus faber Aster

Litteä kaksitiekaiutin on IP65-luokiteltu ja saatavana mustana tai valkoisena. Sonus faberin ensimmäinen säänkestävä kaiutin sopii yhtä hyvin parvekkeelle, terassille kuin julkisiinkin tiloihin.

Sonus Faber Aster hvit
Kuva: Sonus faber

Kaiutin on 29,3 cm leveä ja valmistajan mukaan helppo asentaa mukana tulevan seinäkiinnikkeen ansiosta. Kiinnike ruuvataan seinään ja sen jälkeen kaiutin pyöritetään bajonettikantaan. Selvä homma. Kannakkeen ansiosta kaiuttimen voi myös asentaa kallistettuun kulmaan.

Kaiutin ei ole langaton ja vaatii vahvistimen toimiakseen. Aster on varustettu kahdella reunoille sijoitetulla bassosäteilijällä sekä keskelle sijoitetulla keskirekisterillä ja diskantilla. Sonus faber ilmoittaa herkkyydeksi 88 dB, impedanssiksi 8 ohmia ja tehonkestoksi 100 wattia. Taajuusalue ulottuu 61 Hz:stä 22 kHz:iin (-6 dB).

Sonus faber aster sort
Kuva: Sonus faber

Aster maksaa 460 euroa kappaleelta ja tulee myyntiin kevään aikana.

Lue lisää: sonusfaber.com

 

Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Ääni & Kuva
Scroll to Top