Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Sonos Move 2: vihdoin stereoääntä!

Sonoksen paras kannettava kaiutin päivittyy stereoäänellä ja huomattavasti pidemmällä akunkestolla.

/ 07.09.2023 - 11:37
Sonos Move 2: vihdoin stereoääntä!

Kun Sonos, joka aiemmin tunnettiin vain monihuonekaiuttimistaan ja tv-ääneestään, yllättäen esitteli kannettavan Move-kaiuttimen vuoden 2019 IFA-messuilla, hämmästyimme toden teolla. Kaiutin osoittautui tehokkaaksi, kiinnostavaksi ja käytännölliseksi näppärän latausasemansa ansiosta. Pari outouttakin löytyi.

Oli esimerkiksi valittava kaiuttimen takapuolelta, halusiko laitteen olevan kotiverkossa vai toimivan Bluetoothilla. Lanseeraushetkellä akunkesto tuntui ihan hyvältä, mutta sittemmin pienemmätkin kaiutinmallit ovat menneet tällä saralla ohi ja lujaa. Sittemmin kannettavissa kaiuttimissa stereonkaltainen äänentoisto on tullut suosituksi, kun taas alkuperäisen Moven mono-ääni, vaikkakin joka suuntaan soittaakin, on tuntunut hieman vanhanaikaiselta.

Sonos Move 2

Nyt Sonos julkaisee Move 2 -version, joka on varustettu kahdella kallistetulla diskanttielementillä stereoäänen luomiseksi. Toivomme sen tarjoavan miellyttävämpiä musiikkielämyksiä ulkokäytössäkin. Bassoelementtiäkin on hienosäädetty muhkeuttamaan bassontoistoa.

Kuten ensimmäisessäkin Move-kaiuttimessa, on 2-mallissakin automaattinen huonekorjaus, joka mukauttaa soiton tilaan sopivaksi.

Vuonna 2019 markkinoille tullut Move on edelleen kategoriansa myydyin kaiutin. Tästä kuuluu kiitos sen ainutlaatuiselle muotoilulle, monipuolisuudelle ja voimakkaalle äänelle. Haluamme luoda äänielämyksiä, jotka inspiroivat riippumatta siitä, kenen kanssa tai missä olemme. Move 2 -kaiuttimessa on samanlainen uuden sukupolven akustiikka ja muotokieli kuin viime keväänä julkaistuissa Era-kaiuttimissa, kertoo Sonosin toimitusjohtaja Patrick Spence.

Move2 3ColorsSet web
Kuva: Sonos

Vaikka Move 2 on mitoiltaan ja painoltaan samanlainen kuin ensimmäisen sukupolven Move, on akunkesto ilahduttavasti pidentynyt: edeltäjässä virtaa riitti 10 tunniksi, kun nyt soittoa piisaa jopa 24 tuntia! Ja virtaa voi lainata puhelimeenkin USB-C-liitännän kautta.

Wi-Fiä ja Bluetoothia ei enää tarvitse venkslata kytkimestä. Uusien Era-kaiuttimen tapaan tässäkin voi käyttää USB-C-adapteria aux-liitännällisten äänilähteiden kytkemiseen.

Move2 GARDENING SCENE web
Kuva: Sonos

Valkoisen ja mustan lisäksi Move 2 on saatavana puutarhaan sopivassa vihreässä sävyssä. Eikä haittaa, vaikka kaiutin unohtuisi pihalle, sillä IP65-luokituksen mukaisesti se kestää pölyä ja vettä. Liitäntäpuolta on modernisoitu mukavasti: valittavana on nyt Bluetooth 5 ja Wi-fi 6, joka on käytettävissä sekä 2,4 että 5 GHz:n taajuudella.

Hinta ja saatavuus

Sonos Move 2 tulee myyntiin 20.9.2023 hintaan 499 €. Testiä on luvassa jo ennen sitä, joten pitäkää silmällä sivuamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Ääni & Kuva
Scroll to Top