Ennakkokurkistus Sonos-kuulokkeisiin

Huhut kertovat, että Sonos julkaisisi ensimmäisen kuulokemallinsa vuoden 2021 aikana. Kurkataanpa, miltä ne voisivat näyttää!
Mainos
Mainos

Sonos tunnetaan langattomista kaiuttimistaan, soundbareistaan ja surroundsysteemeistään. Mutta kuulokkeita valmistaja ei ole – ainakaan vielä – tehnyt.

Alalla kiertää huhu, että Sonos saattaa olla kehittämässä omaa kuulokemalliaan, joka todennäköisesti olisi langaton vastamelukuuloke. Siis kuin tehty kisaamaan Sony WH-1000XM4:n, Bose NCH700:n ja Apple AirPods Maxin kanssa!

Sonos-kuulokkeet vuodelle 2021?

Huhut saivat pontta, kun saksalainen patenttivirasto Deutsches Patent- und Markenamt julkaisi Sonos-logolla varustettuja piirroksia kuulokkeista yhdessä uuden patenttihakemuksen kanssa.

Hakemus on päivätty joulukuulle 2020 ja se sisältää useita piirustuksia kuulokkeista. Niiden perusteella Sonos näyttäisi olevan tuomassa markkinoille over-ear-kuulokkeet plugi- ja USB-C-liitännällä.

Sonos-headphones-6-989x512 Sonos-headphones-5-887x2000 Sonos-headphones-4-989x1138 Sonos-headphones-989x512 Sonos-headphones-1-989x1291 Sonos-headphones-3-989x1138 Sonos-headphones-2-989x1253
<
>
Kuva: Deutsches Patent- und Markenamt

Millaisia Sonokselle ominaisia ominaisuuksia kuulokkeista voisi löytyäkään, jää nähtäväksi. Voisi kuvitella, että kuulokkeet olisivat integroitavissa olemassa olevaan Sonos-järjestelmään niin, että Sonoksen sovelluksen kautta voisi ohjata myös kuulokkeita ja käyttää samoja musiikkipalveluita (esimerkiksi Sonos Radiota) kuin talon kaiuttimetkin.

Annons

Kuulokkeet ovat toki edelleen vain vahvistamaton huhu: tällä hetkellä emme vielä tiedä, tuleeko niitä ollenkaan ja mitä ne maksaisivat, jos kauppoihin asti päätyvät. LB Ääni & Kuva oli yhteydessä Sonoksen Pohjoimaiseen PR-edustajaan, mutta – odotetusti – he eivät kommentoineet.

Lähteet: Deutsches Patent- und Markenamt, The Verge

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Lue myös

Hyvästi johdot ja luottokortin vingutus – nämä kuusi kuuloketta saa edullisesti, vaikka johtoja ei olekaan.
Markkinoille tulvii erilaisia kuulokkeita – mutta mikä niistä on paras juuri sinulle?
Uusi vuosi, uusi tv? LG kertoo ensimmäisten uutuusmallien tulevan myyntiin maaliskuusta alkaen.
Näitä televisiomalleja kannattaa metsästää Black Friday -tarjouksista!
Vihdoin se on täällä: Disneyn suoratoistopalvelu! Näin saat sen asennettua.
Disneyn suoratoistopalvelu aukeaa pian, ja tätä kaikkea siltä sopii odottaa.
Disneyn suoratoistopalvelu aukeaa pian, mutta miten sitä katsotaan? Listasimme palvelua tukevat laitteet.
Disneyn uusi suoratoistopalvelu on jo tilattavissa!
Huawein AppGallery ei onnistu vastaamaan käyttäjien odotuksiin. Ratkaisu ongelmiin ei olekaan uudessa sovelluskaupassa, sillä Googlen puuttuminen tarkoittaa, että Huawei voi sanoa hyvästit Pohjoismaiden markkinoille.
Langattomien kaiuttimien kohdalla helposti katselee vain all-in-one-vaihtoehtoja. Langaton kaiutinpari toimii kuitenkin yhtä simppelisti – ja kuulostaa paremmalta.
Kuka tekee parhaat vastamelukuulokkeet? Uusia ehdokkaita kisaan ilmoittautuu jatkuvasti, mutta haastavatko ne viime vuoden valtiaan?
Hyvästi johdot ja luottokortin vingutus – nämä kuusi kuuloketta saa edullisesti, vaikka johtoja ei olekaan.
Yhteistyön tarkoituksena on auttaa asiakkaita löytämään parhaat tuotteet parhaaseen hintaan.
Ällistyttävä akkukesto, enemmän tehoa ja parempi kestävyys