Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Ennakkokurkistus Sonos-kuulokkeisiin

Huhut kertovat, että Sonos julkaisisi ensimmäisen kuulokemallinsa vuoden 2021 aikana. Kurkataanpa, miltä ne voisivat näyttää!

/ 24.02.2021 - 12:38
Ennakkokurkistus Sonos-kuulokkeisiin

Sonos tunnetaan langattomista kaiuttimistaan, soundbareistaan ja surroundsysteemeistään. Mutta kuulokkeita valmistaja ei ole – ainakaan vielä – tehnyt.

Alalla kiertää huhu, että Sonos saattaa olla kehittämässä omaa kuulokemalliaan, joka todennäköisesti olisi langaton vastamelukuuloke. Siis kuin tehty kisaamaan Sony WH-1000XM4:n, Bose NCH700:n ja Apple AirPods Maxin kanssa!

Sonos-kuulokkeet vuodelle 2021?

Huhut saivat pontta, kun saksalainen patenttivirasto Deutsches Patent- und Markenamt julkaisi Sonos-logolla varustettuja piirroksia kuulokkeista yhdessä uuden patenttihakemuksen kanssa.

Hakemus on päivätty joulukuulle 2020 ja se sisältää useita piirustuksia kuulokkeista. Niiden perusteella Sonos näyttäisi olevan tuomassa markkinoille over-ear-kuulokkeet plugi- ja USB-C-liitännällä.

Sonos-headphones-6-989x512 Sonos-headphones-5-887x2000 Sonos-headphones-4-989x1138 Sonos-headphones-989x512 Sonos-headphones-1-989x1291 Sonos-headphones-3-989x1138 Sonos-headphones-2-989x1253
<
>
Kuva: Deutsches Patent- und Markenamt

Millaisia Sonokselle ominaisia ominaisuuksia kuulokkeista voisi löytyäkään, jää nähtäväksi. Voisi kuvitella, että kuulokkeet olisivat integroitavissa olemassa olevaan Sonos-järjestelmään niin, että Sonoksen sovelluksen kautta voisi ohjata myös kuulokkeita ja käyttää samoja musiikkipalveluita (esimerkiksi Sonos Radiota) kuin talon kaiuttimetkin.

Kuulokkeet ovat toki edelleen vain vahvistamaton huhu: tällä hetkellä emme vielä tiedä, tuleeko niitä ollenkaan ja mitä ne maksaisivat, jos kauppoihin asti päätyvät. LB Ääni & Kuva oli yhteydessä Sonoksen Pohjoimaiseen PR-edustajaan, mutta – odotetusti – he eivät kommentoineet.

Lähteet: Deutsches Patent- und Markenamt, The Verge

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Technics lupaa kirkkaampaa ääntä puheluihin

Ääni & Kuva
Scroll to Top