Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Philipsiltä uusi versio The One -televisiosta

Philipsin suositusta LCD-mallistosta on luvassa uusi sukupolvi, johon kuuluu tällä kertaa myös jättimäinen 86-tuumainen tv!

forfatter
Julkaistu 12.02.2022 - 07:00

Philipsillä on mennyt lujaa tv-rintamalla viimeisen vuoden aikana: yksi onnistuneimmista malleista on LCD-televisio PUS8506, joka tunnetaan myös lempinimellä The One. Testasimme siitä 65-tuumaisen version. Philips erottautuu joukosta Performance-sarjallaan ennen kaikkea katselukokemusta elähdyttävän Ambilight-taustavalaistuksen muodossa.

Lue myös: Philips The One 65” (65PUS8506/12) – Ambilight ilahduttaa

Philips The One PUS8807

Pian pääsemme näkemään valmistajan 2022-mallivuoden sukupolven. Uusien OLED-televisioiden lisäksi myös The One saa seuraajan. Uuden mallisarjan nimi on PUS8807 ja se on saatavilla 43-, 50-, 55-, 65-, 75- ja peräti 86-tuumaisena! Hyvä uutinen siis kaikille, jotka ovat odottaneet Philipsiltä oikeasti isompaa televisiomallia.

Philips The One PUS8807 blue
Philips The One PUS8807. Kuva: Philips

Philips 8807 on varustettu muun muassa viidennen sukupolven P5-videoprosessorilla ja laadukkaalla 120 Hz:n LCD-paneelilla. Paneelissa on suora ledtaustavalaistus. Tietenkin mukana on myös Ambilight ruudun kolmella sivulla.

Liitäntäpuolelta löytyy HDMI 2.1, eARC ja tuki 4K/120 Hz:n kuvalle, VRR:lle ja AMD FreeSyncille, mikä varmistaa laadukkaat pelihetket. Philipsin mukaan viive on onnistuttu rypistämään 9 millisekuntiin. Tämän vuoden televisioihin luvassa on myös uusi Game Bar -valikko, jonka avulla peliasetuksista on helppo pysyä kärryillä.

Ääntäkin on päivitetty: Philips The One 2022 on varustettu Dolby Atmos -tuetulla kaiutinjärjestelmällä. Television kaiuttimia voi käyttää myös keskikanavana ulkoisessa surroundjärjestelmässä (DTS Play-Fi), joten tv:n ääntä voi kohentaa langattomilla takakaiuttimilla ja subwooferilla.

(Philips on ilmeisesti tuomassa mallistoonsa myös The One -soundbarin, mutta odotamme tästä vielä myöhemmin lisää tietoa!)

Philips The One PUS8507

Edellä kuvatun 8807-sarjan lisäksi Philips aikoo hieman erikoisesti tuoda The One/Performance-sarjasta myös edullisemman version nimeltään PUS8507. Hinnan lisäksi erona on, että siinä on käytetty yksinkertaisempaa LCD-paneelia (60 Hz:n virkistystaajuus 120 Hz:n sijaan) ja mallista on vähemmän kokovaihtoehtoja (43”, 50”, 58” ja 65”).

Hinta ja saatavuus

Philips suunnittelee saavansa The One PUS8807/PUS8507 -mallit kauppoihin heinäkuussa 2022. Hintoja ei ole vielä vahvistettu – palaamme asiaan!

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?
Sonyn suositeltavin soundbar? Sonyn keskitason soundbar vakuuttaa surroundillaan. Mutta pärjääkö HT-A5000 vertailussa Sonos Arciin?
Ilo irti television äänestä Useimmat televisiot kuulostavat sellaisenaan varsin latteilta ja kesyiltä. Käyttämällä soundbaria saa äänenlaatua parannettua huomattavasti, eikä investoinnin tarvitse edes olla kovin kallis!
Vuoden parhaat kaiuttimet 2022-2023 Listasimme parhaat kaiuttimet viimeisen vuoden ajalta, joten olipa sitten ostoslistalla kannettava, jalusta-, lattia-, aktiivi-, passiivi- tai langaton kaiutin, kannattaa lukaista ensin tämä läpi!