Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Philipsiltä uusi versio The One -televisiosta

Philipsin suositusta LCD-mallistosta on luvassa uusi sukupolvi, johon kuuluu tällä kertaa myös jättimäinen 86-tuumainen tv!

/ 12.02.2022 - 07:00
Philipsiltä uusi versio The One -televisiosta

Philipsillä on mennyt lujaa tv-rintamalla viimeisen vuoden aikana: yksi onnistuneimmista malleista on LCD-televisio PUS8506, joka tunnetaan myös lempinimellä The One. Testasimme siitä 65-tuumaisen version. Philips erottautuu joukosta Performance-sarjallaan ennen kaikkea katselukokemusta elähdyttävän Ambilight-taustavalaistuksen muodossa.

Lue myös: Philips The One 65” (65PUS8506/12) – Ambilight ilahduttaa

Philips The One PUS8807

Pian pääsemme näkemään valmistajan 2022-mallivuoden sukupolven. Uusien OLED-televisioiden lisäksi myös The One saa seuraajan. Uuden mallisarjan nimi on PUS8807 ja se on saatavilla 43-, 50-, 55-, 65-, 75- ja peräti 86-tuumaisena! Hyvä uutinen siis kaikille, jotka ovat odottaneet Philipsiltä oikeasti isompaa televisiomallia.

Philips The One PUS8807 blue
Philips The One PUS8807. Kuva: Philips

Philips 8807 on varustettu muun muassa viidennen sukupolven P5-videoprosessorilla ja laadukkaalla 120 Hz:n LCD-paneelilla. Paneelissa on suora ledtaustavalaistus. Tietenkin mukana on myös Ambilight ruudun kolmella sivulla.

Liitäntäpuolelta löytyy HDMI 2.1, eARC ja tuki 4K/120 Hz:n kuvalle, VRR:lle ja AMD FreeSyncille, mikä varmistaa laadukkaat pelihetket. Philipsin mukaan viive on onnistuttu rypistämään 9 millisekuntiin. Tämän vuoden televisioihin luvassa on myös uusi Game Bar -valikko, jonka avulla peliasetuksista on helppo pysyä kärryillä.

Ääntäkin on päivitetty: Philips The One 2022 on varustettu Dolby Atmos -tuetulla kaiutinjärjestelmällä. Television kaiuttimia voi käyttää myös keskikanavana ulkoisessa surroundjärjestelmässä (DTS Play-Fi), joten tv:n ääntä voi kohentaa langattomilla takakaiuttimilla ja subwooferilla.

(Philips on ilmeisesti tuomassa mallistoonsa myös The One -soundbarin, mutta odotamme tästä vielä myöhemmin lisää tietoa!)

Philips The One PUS8507

Edellä kuvatun 8807-sarjan lisäksi Philips aikoo hieman erikoisesti tuoda The One/Performance-sarjasta myös edullisemman version nimeltään PUS8507. Hinnan lisäksi erona on, että siinä on käytetty yksinkertaisempaa LCD-paneelia (60 Hz:n virkistystaajuus 120 Hz:n sijaan) ja mallista on vähemmän kokovaihtoehtoja (43”, 50”, 58” ja 65”).

Hinta ja saatavuus

Philips suunnittelee saavansa The One PUS8807/PUS8507 -mallit kauppoihin heinäkuussa 2022. Hintoja ei ole vielä vahvistettu – palaamme asiaan!

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Onkyon ja Klipschin yhteinen soundbar-mallisto

Koko yön karaoket

KEFin halvempi olohuonekaiutin

Ääni & Kuva
Scroll to Top