Uutinen

Langattomat minikaiuttimet musiikille, elokuville ja peleille

Q Acoustics M20-kaiutinpari lupaa HD-ääntä Bluetoothin välitykseltä sekä digitaalisia ja analogisia sisääntuloja.

M20.1 989x556 1

Isobritannialainen Q Acoustics tekee monen hintaisia kaiuttimia, mutta useimmat ovat hyvin lompakkoystävällisestä päästä. Tuorein tulokas vaikuttaa näppärältä tavalta saada hyvää ääntä olohuoneeseen, pelipöydälle tai minikotiteatteriin.

Q Acoustics M20 on aptX HD Bluetoothilla varustettu aktiivikaiutin eli korkearesoluutioisen äänen toistaminen onnistuu langattomasti. Vaatimattomasta koosta ja hinnasta huolimatta kaiuttimessa on käytetty edistyksellistä elementtitekniikka ja Q Acousticsin Point-to-Point- tuenta.

M20 sisältää sisäänrakennetun 2 x 20 watin vahvistimena (vahvistin on toisessa kaiuttimessa ja ohjaa toista johdon välityksellä). Basso/keskirekisterielementti on 5-tuumainen ja diskantti 22-millinen. Se on irrotettu akustisesti kaapista värähtelyn minimoimiseksi.

M20 on varustettu järkevillä liitäntävaihtoehdoilla. Kuva: Q Acoustics

Bluetoothin lisäksi kaiuttimissa on optinen digitaalinen sisääntulo, USB sekä analogiset RCA ja minijakki. Myös subwoofer-ulotulo löytyy. Kytkimellä voi säätää taajuusvastetta sen mukaan, onko kaiuttimet sijoitettu nurkkaan, seinää vasten vai vapaasti tilaan.

Q Acoustics M20 on saatavilla syyskuussa. Hinnaksi Euroopassa on ilmoitettu 500 euroa.

USB-portin ansiosta M20 sopii mainiosti kaiuttimiksi pelikoneen kylkeen. Kuva: Q Acoustics

 

Jatka lukemista
Exit mobile version