Kestävä retkikaiutin B&O:lta

Tämän B&O-tuotteen kanssa ei tarvitse turhaan varoa: pieni Explore kestää vettä ja pölyä!
Mainos
Mainos
forfatter

Yleensä Bang & Olufsenin laitteet tunnetaan erittäin tyylikkäästä viimeistelystään ja laadukkaista materiaaleistaan. Beosound Explore on vähän erilainen B&O-tuote, sillä se on ennen kaikkea tehty kestämään kovempaakin käyttöä.

”Beosound Explore on tähän mennessä kestävin kaiuttimemme. Se on veden- ja pölynkestävä, siinä on pitkä akunkesto ja koostaan huolimatta äänenlaatu on erinomainen. Explore on täydellinen ratkaisu vaikkapa kesämökille viihdyttäjäksi tai ulkotreeneihin vauhdittajaksi”, kertoo Bang & Olufsenin Senior Vice President ja Head of Product Management Christoffer Poulsen.

Bang & Olufsenin mukaan Beosound Explore on markkinoiden ensimmäinen tyypin 2 anonisoidusta alumiinista valmistettu kaiutin, joten sen pitäisi olla erityisen kestävä.

Lue myös: Beolit 20 – B&O:n tyylikaiutin on kallis, kannettava ja kaunis

Exploressa on karabiinihaka, jonka ansiosta 600-grammaisen kaiuttimen saa kätevästi ripustettua reppuun. Siinä on fyysiset napit hipaisukytkinten sijaan, joten kaikki toimii, vaikka kaiutin olisikin märkä tai likainen.

Annons

Kaiutin on 12,4 cm korkea ja halkaisijaltaan 8,1 cm eli kooltaan suurin piirtein tomaattimurskatölkin kokoinen. Säilykepurkista poiketen siinä on kuitenkin 2 x 30 watin vahvistinteho, joka saattelee kaksi 1,8-tuumaista täysrekisterielementtiä 91 dB:n enimmäispaineeseen. Festarin leirintäalueella kaiutin ei ehkä kuulu joka paikkaan, mutta telttaretkellä metsässä se on vallan omiaan nostattamaan tunnelmaa.

Beosound Explore black
Beosound Explore on kutakuinkin tomaattimurskatölkin kokoinen kaiutin, jonka saa ripustettua reppuun karabiinilla. Kuva: Bang & Olufsen

Beosound Explore: hinta ja saatavuus

Beosound Explore -kaiuttimesta on kaupoissa jo musta antrasiitti ja vihreä väriversio, kesällä tulossa on vielä vaaleanharmaa. Hinta on noin 245 euroa.

 

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Vastaa