Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Dynaudio Emit

Dynaudion edulliseen kaiutinmallistoon kuuluu viisi erilaista mallia.

forfatter
Julkaistu 28.06.2021 - 14:39

Dynaudio ei tee vain kalliita highend-kaiuttimia, minkä todistaa uusi Emit-mallisto: hinnat alkavat tuhannesta eurosta per pari, mikä tekee siitä kiinnostavan vaihtoehdon DALIn ja Bowers & Wilkinsin saman hintaluokan laitteille.

Kaiuttimet on tuttuun tapaan suunniteltu Tanskassa Dynaudion edistyksellistä Jupiter-mittaustekniikkaa käyttäen, mutta ensimmäistä kertaa Dynaudio ei olekaan valmistanut kaikkia elementtejä itse vaan hyödyntänyt ulkoistanut osan valmistuksesta.

 

Diskantti on Dynaudion Evoke-sarjasta: kaikki Emit-malliston kaiuttimet on varustettu 28-millisellä Cerotar-diskantilla, jossa on AirFlow-magneetti ja alumiininen puhekela, kuten Esotar3-highend-diskantissa.

Keskirekisteri ja bassoelementit ovat tuttuun tapaan varustettu MSP-kalvoilla (Magnesium Silicate Polymer), jotka on liimattu kuparisäikeistä tehtyihin puhekeloihin ja joita ohjaa kaksi keraamista magneettia.

Kaiuttimissa on erikoisvalmisteiset jakosuotimet, jotka ovat mallista riippuen ensimmäisen, toiseen tai neljännen asteen jakosuotimia.

Pienin kaiutinmalli on nimeltään Emit 10. Se on vain 29 cm korkea 2-tiekaiutin, jossa on ensimmäisen asteen jakosuodin, 85 dB:n herkkyys ja 64 Hz:iin yltävä 14-senttinen bassoelementti.

Hieman suurempi Emit 20 on 37 cm korkea ja sen herkkyys on 86 dB. Iso 18 cm:n basso sukeltaa 53 Hz:iin asti.

Dynaudio Emit range

Seuraavat koot ovatkin jo lattiamalleja. 90 cm korkea Emit 30 on varustettu kahdella 44 hertsiin asti syventyvällä 14-senttisellä bassoelementillä. Emit 50 on 3-tiekaiutin, jossa on kaksi 18 cm:n bassoa ja 15 cm:n keskirekisteri.

Emit 30 on herkkyydeltään 87 dB, kun taas Emit 50:n herkkyys on 86 dB ja sen basso ulottuu 33 hertsiin saakka. Tai –6 ​​dB:llä 28 hertsiin.

Valikoimassa on myös keskikaiutin kahdella 14-senttisellä elementillä ja Emit 25C -nimisellä Cerotar-diskantilla.

Kaikki mallit on saatavilla mattavalkoisena, kiiltävän mustana tai pähkinäviilulla ja mustilla etukankailla.

dynaudioemit25c white 03Dynaudio Emit: hinnat

Emit 10: 800 €
Emit 20: 1 000 €
Emit 30: 1 560 €
Emit 50: 2 100 €
Emit C25: 700 €

forfatter

Lasse Svendsen

Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.
Testasimme B&O:n mahtavimman soundbarin Bang & Olufsenin uusin luomus Beosound Theatre on ehdottomasti hienoimpia soundbareja, jonka olemme nähneet ja kuulleet. Mutta hirvittävän kalliskin se on!
5 vinkkiä soundbarin käyttöönottoon Oletko juuri ostanut uuden soundbarin? Näillä vinkeillä soundbarin käyttöönotto sujuu kuin tanssi.
Nostalgiakaiuttimet herrain salonkiin Elipson Heritage XLS 11 on ranskalainen, mutta näyttää stereoiden kulta-ajan jenkiltä.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?