Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Black Week 2022: parhaat tv-löydöt

Pidä silmällä näitä suosittelemiamme televisiomalleja, kun suuntaat Black Friday -alennusmyynteihin!

/ 21.11.2022 - 16:02
Black Week 2022: parhaat tv-löydöt

Black Friday on tämän viikon perjantaina 25.11.2022, ja Black Week on jo pyörähtänyt käyntiin monessa myymälässä. On siis vuoden otollisin hetki hankkia uusi televisio, jos sellaiselle on tarvetta!

Black Week -kampanjoista voidaan olla montaa mieltä, mutta tosiasia on, että monet tv-mallit ovat tähän aikaan vuodesta edullisimmillaan. Valveutunut kuluttaja lukeekin testit valmiiksi ja tekee listan suosikkimalleistaan, sillä tällä viikolla voi saada todella hyvän television todella hyvään hintaan.

Black Week 2022: Paljon tuotteita varastossa

Viime vuonna Black Weekia vaivasivat saatavuusongelmat, mutta tänä vuonna useimpia suosittuja televisiomalleja on hyvin saatavilla. Samalla kaupoilla on myös kova tarve saada varastoja tyhjiksi!

Kannattaa kuitenkin tarkistaa varastosaldo ennen tilauksen tekemistä, jotta ei pahimmillaan joudu odottamaan uutta televisiotaan joulun yli.

Vältä hutiostokset: osta testivoittaja – ja tarkista normihinnat

Black Weekin kampanjoissa on pidettävä pää kylmänä eikä hypättävä ensimmäisen hyvän tarjouksen kimppuun, vaikka se tuntuisikin houkuttelevalta. Suosittelemme keskittymään muutaman suosikkimallin seuraamiseen, ja ne kannattaa valita testivoittajiemme ja suosittelemiemme tuotteiden valikoimasta. Näin on helppo iskeä, kun haluttu tv-malli tulee alennukseen.

Varsinkin Black Weekin aikana on tärkeää tarkistaa tuotteen hintahistoria. Hintaoppaan kaltaisilta vertailusivustoilta näkee tuotteen tämänhetkiset kampanjahinnat mutta myös hintakehityksen aiemmilta kuukausilta. Näin näkee heti, onko tv oikeasti alennuksessa, vai onko sille keksitty kalliimpi tavallinen hinta viikkoa ennen kampanjaa.

Vaikka varsinainen Black Friday onkin vasta perjantaina, tuovat kodinelektroniikkaketjut uusia tarjoustuotteita myyntiin päivittäin koko viikon ajan. Ainakin suosittelemamme Samsung QD OLED S95B ja Samsungin 4K LCD -huippumalli QN9B ovat vilahdelleet kauppojen kampanjoissa.

Tästä pääset suoraan eri ketjujen tarjoussivustoille:

Gigantti

Verkkokauppa.com

Veikon Kone

Power

Dustin

Suositellut televisiomallit

LB Ääni & Kuva on testannut useita tämän vuoden televisiomalleista ja tarkistanut testivoittajien ja toimituksen suositusten hintakehityksen ennen Black Weekia. Tässä joitakin parhaita tarjouksia, joihin olemme tähän mennessä törmänneet:

(Hinnat on tarkistettu yhteistyössä Hintaopas.fi-sivuston kanssa)

LG OLED C2

LG:n suosittu ja arvostettu OLED-mallisto C2 on saatavana nyt hyvään hintaan. Esimerkiksi 65-tuumainen OLED65C2 on nyt myynnissä 1 799 eurolla, kun suositushinta on ollut 3 000 euroa ja normihinta viime kuukausina on ollut 2 699 €. Gigantti myy myös saman sarjan muita kokoja hyvillä alennuksilla.

Lue testi: LG OLED C2

LG OLED C1 (77″)

LG OLED C1

LG:n viime vuoden C1-sarja on lähes loppuunmyyty, mutta Dustin myy 77-tuumaista hintaan 1 849 €, mikä on ennätysalhainen hinta alun perin yli 4 000 euron arvoiselle televisiolle.

Lue testi: LG OLED C1

Samsung The Frame LS03B (2022)

Samsungin taulutelevisio on kohonnut Pohjoismaissa varsinaiseksi ikisuosikiksi. Nyt vuoden 2022 on saatavilla alennuksessa, ja esimerkiksi 85-tuumainen QE85LS03B on nyt saatavilla noin 2 500 euron hintaan eli 30 % alennuksella.

Lue testi: The Frame 2022

Samsung QN95B

Samsungin 4K-huippumalli QN95B on parhaimpia tänä vuonna testaamiamme LCD-televisioita. Malli on varustettu edistyksellisellä MiniLED-taustavalaistuksella, joka tuo kuvaan loistavan kirkkauden ja kontrastin.  Esimerkiksi 55-tuumainen QE55QN95B on alkujaan ollut yli 2 000 euron hintainen mutta on nyt 1 500 euroa.

Lue testi: Samsung QN95B

TCL 98C735

TCL XL Collection Lifestyle 1
TCL 98C735. Kuva: TCL

Testasimme äskettäin TCL:n jättimäistä 98-tuumaista mallia ja ihastuimme siihen. Nyt parimetristä jättikuvaa saa harvinaisen halvalla, sillä alkujaan 5 000 euron hintainen tv on nyt tarjouksessa vain 3 000 euroa.

Lue testi: TCL 98C735

Lue myös: LB Ääni & Kuva valitsi vuoden parhaat televisiot 2022-2023

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Marimekkoa kehyksiin

Vuoden jännittävimmät televisiot

Kaareva 8K-tv 65-tuumaisena - onko näitä pian joka kodissa?

Lisää Hue-valaistuja Samsungin televisioita?

LG kahmii tunnustusta innovaatioistaan

Black Weekin muikeimmat tv-löydöt

Ääni & Kuva
Scroll to Top