Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Apple lupaa AirPods-kuulokkeille parempaa äänenlaatua

Kolmannen sukupolven AirPodseihin on tulossa Spatial Audio ja mukautuva taajuuskorjain.

/ 19.10.2021 - 13:00
Apple lupaa AirPods-kuulokkeille parempaa äänenlaatua

Applen ikonisten valkoisten tikkukuulokkeiden kolmas sukupolvi on pian täällä, ja niiden isoimmat päivitysuutiset koskevat Spatial Audiota sekä mukautuvaa taajuuskorjainta. Uudet kuulokkeet ovat myös aiempaa pienemmät, niiden mikrofonivarsi on lyhyempi ja vedenkestävä. Lisäksi uusien kaiutinelementtien luvataan parantavan äänenlaatua.

Spatial Audio on tarjolla jo AirPods Max -sankakuulokkeissa, jotka tukevat siis Dolby Atmos -ääntä Apple Music -palvelussa ja tuovat elokuvien ja sarjojen katseluun tilantuntua. Kuulokkeisiin sijoitettu mikrofoni mittailee akustiikkaa ja mukauttaa äänen tilanteeseen sopivimmaksi.

AAC-ELD-koodekki puolestaan lupailee parempaa äänenlaatua puheluihin.

Apple AirPods
Kuva: Apple

Uusien kuulokkeiden akunkestokin on parantunut entisestä ja on nyt kuusi tuntia musiikin kuuntelua ja kokonaisuudessaan 30 tuntia latauskotelon kanssa. Kotelo tukee langatonta latausta, kuten Applen omaa MagSafe-latausta.

Kun kuulokkeet yhdistää iOS 15 -käyttöjärjestelmän iPhoneen tai iPadiin, saa Spatial Audion jopa FaceTime-puheluihin. Lisäksi puhelimella voi helposti etsiä kadonneet kuulokkeet. Kuulokkeet tottelevat tietenkin Siriä, ja Siri voi lukea viestejä ja ilmoituksia kuulokkeisiin.

Kolmannen sukupolven Apple AirPods maksaa 199 € ja on kaupoissa 26.10.2021.

Skjermbilde 2021 10 18 kl. 19.14.05
Kuva: Apple

 

Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Ääni & Kuva
Scroll to Top