LG:n 2021-televisiot saadaan pian kauppoihin

Uusi vuosi, uusi tv? LG kertoo ensimmäisten uutuusmallien tulevan myyntiin maaliskuusta alkaen.

Uusi vuosi tuo tullessaan monia uusia televisiomalleja – ja tänä vuonna monet mallisarjat vaikuttaisivat olevan tavanomaista aikaisemmassa.

LG:n tämän vuoden uutuuksiin kuuluu monen kokoisia malleja, uusi Evo-OLED-paneeli paremmalla kirkkaudella sekä useita uutta QNED Mini Led -tekniikkaa hyödyntävää mallia.

Eikä näitä tarvitse odotella kauaa: tiedotteessaan LG ilmoittaa tuovansa ensimmäiset tämän vuoden uutuudet kauppoihin jo maaliskuussa.

LG lupaa ensimmäisen QNED Mini LED -mallin vuoden 2021 toiselle neljännekselle. Kuva: LG

2021-kavalkadi

LG esitteli monen muun tv-valmistajan tapaan tämän vuoden uutuusmallinsa CES-messuilla tammikuussa. Normaalisti uutuuksia on pitänyt odotella huhti-toukokuuhun asti ennen kuin ne nähdään kaupoissa, mutta tänä vuonna aikataulua on aikaistettu.

LB Ääni & Kuvan kokemuksen mukaan valmistajat ja jälleenmyyjät ovat jo nyt myyneet loppuun monet viime vuoden suosikkimalleista. Koronavuosi 2020 kun toi yllättävän kysyntäpiikin televisioihin. Niinpä tehtaiden on todennäköisesti pitänyt aloittaa uusien mallien tuotanto tavallista aiemmin.

LG:n 2021-malliston esittelyä. Kuva: LG

LG:n tiedotteessa ei kerrottu, minkä mallisarjan tai -sarjojen televisioita maaliskuussa tullaan näkemään, mutta veikkaamme kyseessä olevan OLED-malleja. Loppuja uutuustelevisioita luvataan tippuvan tasaisesti pitkin loppuvuotta, ja QNED Mini LED -mallien luvataan tulevan myöhemmin keväällä tai alkukesästä.

LG:n mukaan tarkat julkaisupäivät ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen kutakin lanseerausta – ja me LB Ääni & Kuvan toimituksessa jo odotammekin, milloin saamme uudet LG-televisiot testihuoneeseemme!

mainos

mainos

Lue myös

Uusi vuosi, uusi tv? LG kertoo ensimmäisten uutuusmallien tulevan myyntiin maaliskuusta alkaen.
Näitä televisiomalleja kannattaa metsästää Black Friday -tarjouksista!
Vihdoin se on täällä: Disneyn suoratoistopalvelu! Näin saat sen asennettua.
Disneyn suoratoistopalvelu aukeaa pian, ja tätä kaikkea siltä sopii odottaa.
Disneyn suoratoistopalvelu aukeaa pian, mutta miten sitä katsotaan? Listasimme palvelua tukevat laitteet.
Disneyn uusi suoratoistopalvelu on jo tilattavissa!
Huawein AppGallery ei onnistu vastaamaan käyttäjien odotuksiin. Ratkaisu ongelmiin ei olekaan uudessa sovelluskaupassa, sillä Googlen puuttuminen tarkoittaa, että Huawei voi sanoa hyvästit Pohjoismaiden markkinoille.
Langattomien kaiuttimien kohdalla helposti katselee vain all-in-one-vaihtoehtoja. Langaton kaiutinpari toimii kuitenkin yhtä simppelisti – ja kuulostaa paremmalta.
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös