Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

LG:lle yli 30 innovaatiopalkintoa CES 2024 -messuilta

Las Vegasissa järjestettävät CES-messut alkavat vasta tammikuussa, mutta LG on voittanut jo liudan palkintoja.

/ 30.11.2023 - 12:30
LG:lle yli 30 innovaatiopalkintoa CES 2024 -messuilta

LG Electronics teki moniin vaikutuksen tämän vuoden CES-messuilla esittelemällä muun muassa langattoman OLED M3 -television. Ensi vuoden messut käynnistellään heti tammikuun alussa, mutta julkistuksia CES 2024 -tapahtumasta on jo saatu. Messujen taustajärjestäjä CTA  (Consumer Trade Association) on nimittäin palkinnut jo hyvissä ajoin ensi vuoden innovaatiot. Julkista tietoa on esimerkiksi se, että LG tulee saamaan yli 30 erilaista CES Innovations Awardsia. Sen sijaan tarkemmat tiedot tuotteista, joista innovaatiopalkintoja jaetaan, ovat vielä LG:n ja CES:n välinen salaisuus.

LG voittaa 33 palkintoa CES 2024 Innovations Awardseissa

Se tiedetään, että LG tulee saamaan kaikkiaan 33 CES Innovation Awardsia, joista 15 myönnetään televisioille. Niistä yksi on kannettava “tv-salkku” LG StanbyME Go, ja 12 OLED-malleja. Emme olisi yllättyneitä, jos mukana olisi seuraavan sukupolven OLED-malleja, kuten C4 ja G4. Ensi vuosi tulee olemaan 12. vuosi peräkkäin, kun LG:n OLED-televisiot palkitaan CES Innovation Awards -palkinnolla.

Main CES2024 InnovationAwardsBOI 1100x743 1
CES Innovation Awards 2024. Kuva: CES/CTA

Tiedetään myös, että osa innovaatiopalkinnoista koskee LG:n soundbareja ja osa XBOOM-sarjan kannettavia kaiuttimia. Myös LG:n uusin tv-käyttöliittymä WebOS 24 löytynee listalta.

Lisäksi LG Home Appliance on edustettuna LG Signature -pesukoneen ja kuivausrummun muodossa. PC-puolella (LG Business Solutions) innovaatiopalkintoja jaellaan näytöille (LG UltraGear Gaming Monitors ja LG SMART Monitor), LG gram -kannettaville ja LG CLOi ServeBotille.

Koko lista tarkkoine mallinumeroineen julkistetaan 7.1.2024 avajaispäivän CES Unveiled -tapahtumassa. LB Ääni & Kuva tulee tietysti olemaan paikan päällä messuilla raportoimassa jälleen vuoden kiinnostavimmista uutuuksista!

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samsung The Framen uudet ominaisuudet

TCL haastaa Samsung The Framen

LG:n OLED-televisioiden oma faniklubi

Marimekkoa kehyksiin

Vuoden jännittävimmät televisiot

Kaareva 8K-tv 65-tuumaisena - onko näitä pian joka kodissa?

Ääni & Kuva
Scroll to Top