Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Marimekkoa Samsung The Frame -televisioon

Marimekon ikoniset printtikuviot tulivat Samsung Art Storeen jäädäkseen.

/ 01.02.2024 - 12:20
Marimekkoa Samsung The Frame -televisioon

Samsung ja suomalaisten ikisuosikki, vuonna 1951 perustettu Marimekko, ovat ryhtyneet tekemään yhteistyötä. Yhteistyön tuloksena Samsungin Galaxy-perheen tuotteisiin – puhelinkuoriin, Galaxy Buds -koteloihin ja älykellojen rannekkeisiin – voi jatkossa valita muun muassa klassisen Unikko-kuosin. Lisäksi suositun The Frame -television Samsung Art Storeen tulee peräti 40 Marimekko-kuosia.

5315x3986 Marimekko Unikko V2 scaled
Marimekon Unikko-kuosi Samsung The Frame -television taidetilassa. Kuva: Samsung

Lue myös: Samsung The Frame 2022 – Sisustajan taulutelevisio

Marimekko-taidetta The Frameen

Samsungin suosittu taulutelevisio The Frame tunnetaan sisustuksellisuudestaan: kun tv:stä ei katsota ohjelmia, ruudulle voi ladata maalauksen, valokuvan tai muun taideteoksen Samsungin digitaalisesta Art Storesta, josta löytyy niin modernia taidetta kuin maailmaluokan klassikoita Van Gogheineen. Marimekko ei siis ole pöllömmässä seurassa!

Marimekon taidevalikoimaan kuuluu 30 pysyvää kuosia ja 12 kuosin kausikokoelma, joka vaihtuu kolme kertaa vuodessa.

– Olemme Marimekossa aina arvostaneet kaunista ja hyvää arkea. Olemme innoissamme, että uusi yhteistyömme Samsungin kanssa tuo rohkeat kuviomme tarvikkeiden ja arkielämän taiteen avulla myös uusien yleisöjen saataville. Olemme erityisen iloisia, että yhteistyömme Samsungin kanssa juhlistaa Unikko-kuvion 60-vuotisjuhlavuotta”, kertoo Marimekon markkinointijohtaja Sanna-Kaisa Niikko.

Marimekko-kuosit ovat ladattavissa tästä päivästä alkaen Samsung Art Storesta, jonka tilaus maksaa 5 euroa kuukaudessa.

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kesän urheilutapahtumat vievät monet tv-kaupoille

Samsung The Framen uudet ominaisuudet

TCL haastaa Samsung The Framen

LG:n OLED-televisioiden oma faniklubi

Marimekkoa kehyksiin

Vuoden jännittävimmät televisiot

Ääni & Kuva
Scroll to Top