Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Testissä: Razer BlackWidow Chroma V2

Herrasmiesvaras

Miellyttävä design ja elegantti tekniikka yhdistyvät hyvään ergonomiaan Razerin näppäimistössä.

Julkaistu 03.04.2018 - 10:18
Razer BlackWidow Chroma V2
John Hvidlykke

Jos Steelseries on hot rod, täytyy Razer BlackWidow Chroma V2 -näppäimistön olla mattamusta Mercedes AMG. Sen hiilenmusta ja linjakas design nimittäin tihkuu ylellistä tyylikkyyttä. Näppäimistö näyttää niin hillityltä, että sitä kehtaa pitää esillä arkikäytössäkin. Pelaamiseen viittaa vain Razerin logo – ja näppäinten välissä sykkivät valot. Logo menee piiloon, jos asentaa pehmeän ja tyylikkään rannetuen paikoilleen.

Razer BlackWidow Chroma V2 4 32049
Razer BlackWidow Chroma V2 on täydellinen valinta tyyliä arvostavalle pelaajalle.

 

BlackWidow Chroma V2 on täydellinen PC-näppäimistö numeronäppiksineen kaikkineen. Vasemman yläreunan viisi ensimmäistä näppäintä voi ohjelmoida Razer Synapse -ohjelman makro-ominaisuuksilla. Ohjelma on mietitty ja ymmärrettävä, mutta myös iso, raskas ja toisinaan turhauttava. Miksi näppäimistöajurin ylipäätään pitäisi olla 250 megatavua ja asentamisen kestää minuuttikaupalla?

Mainos

Razer tarjoaa kolme vaihtoehtoa näppäimistöön: vihreät, oranssit tai keltaiset kytkimet. Vihreät ovat napsahtavat tuntuvat näppäimet, oranssit tuntuvat näppäimet eivät napsahda ja keltaiset taas ovat lineaariset ja napsahtamattomat. Valinta näiden kolmen välillä on makuasia, mutta vaihtoehtojen ansiosta näppäimistön saa muokattua varmasti mieleisekseen. Meidän testiversiomme oli vihreä, joka antaa erittäin selkeän palautteen näppäintä painaessa. Jos supernopeat 3D-ampumispelit kuuluvat omiin suosikkeihisi, voi keltainen versio olla paras vaihtoehto.

Razer BlackWidow Chroma V2 1 32046
Razer BlackWidow Chroma V2 on hillityn hurmaava kuin herrasmiesvaras.

 

Johtopäätökset

Razer BlackWidow Chroma V2 on onnistunut päivitys jo ennestään hyväksi havaitusta reseptistä. Se on täydellinen tarkoitukseensa ja toimii ehdottomasti myös ”siviilinäppäimistönä”, kun pelisessio on ohi. Tekniikka tuntuu vakuuttavalta ja ohjelmoitavat makronäppäimet voi säätää tuomaan tarvittavaa lisäboostia. Valot ovat tyylikkäät ja on vaikea keksiä mitään negatiivista BlackWidow-mallista, paitsi että se vie tilaa ja painaa paljon, kun sitä raahaa mukana Assemblyille.

Ääni & Kuva kiteyttää

Tyylikäs ulkonäkö, tarkka kuin mikä ja erinomainen ergonomia. Näppäintyypin voi valita muutamasta vaihtoehdosta. Ohjelmisto on hyvä mutta raskas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Nyt on nopea netti!

Mainio työkone kohtuuhintaan

Pelikannettavat kohtuubudjetilla

Mesh-reititin seinälle

Voitto kouraan

Loistava lähietäisyydeltä

Ääni & Kuva
Scroll to Top