: Pioneer SE-MS7BT

Kun yksityiskohdilla on väliä

Kyllä langattomatkin kuulokkeet pystyvät toistamaan musiikin vivahteita. Kuuntele vaikka!

Ääni & Kuva kiteyttää

Musiikki soi kirkkaasti, selkeästi ja erityisesti diskantit tekevät vaikutuksen. Mukavuuteen on panostettu.
Keskinkertainen akunkesto. Joidenkin makuun bassoa voisi varmasti olla enemmänkin ja diskantti olla pehmeämpi.
Tyyppi: Over-ear

Elementti: 40 mm

Liitännät: BT 3.0, johto

Tuetut ääniformaatit: aptX, AAC

Mikrofoni: On

Paino: 290 g

Akunkesto: 12 h

Verkkosivusto: pioneer-audiovisual.eu

Hinta: 150 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Pioneer on panostanut kuulokkeidensa mukavuuteen: tyynyt ovat erityisen pehmeät ja istuvat samalla tiiviisti korvan ympärillä, mikä on hyvä, sillä SE-MS7BT-mallissa ei ole vastamelutoimintoa. Langattomista kuulokkeista löytyy tuki parempaa Bluetooth-ääntä muuntaville aptX:lle ja AAC:lle. Mukana tulee myös johto, jolla äänenlaatu on toki vielä parempia ja jolla voi kuunnella musiikkia akun loputtuakin.

Mikrofoni puheluita varten löytyy sisäänrakennettuna, ja äänenvoimakkuutta säädetään vasemman kupin napeista. Puheluita ja musiikkia ohjataan on/off-napista. Kaikki toimii hienosti ja vaivatta. Ainoa, mitä jäimme kaipaamaan, on mahdollisuus taittaa kuulokkeet kasaan, jotta niitä olisi helppo kuljettaa mukana.

Langattomasti käytettynä ääni on avoin ja yksityiskohtainen. Laulu on selkeää ja klassinen musiikki saa yllättävän avoimen ja suuren äänimaiseman, kun muistaa, että ääni siirtyy Bluetoothilla. Elektroniset rytmit kuulostavat hyviltä, basso napsuu ilmavasti ja bassosoittimistakin kuuluu hämmästyttävän erottelevia ylä-ääniä. Keskirekisteristä ei löydy juuri lämpöä, joten trumpettien ja saksofonien sointi jää ohueksi.

Diskantti saattaa olla vähän hyökkäävä, minkä kuulee varsinkin lujemmilla volyymeillä. Symbaalit voivat käydä väsyttäviksi ja aggressiivisen kuuloisiksi. Esimerkiksi pienemmän Onkyo H500BT -on-ear-mallin diskantti on pehmeämpi ja ilmavampi. Pioneerit kuitenkin istuvat supermukavasti ja soundi on niin hyvä, että SE-MS7BT on erittäinkin hintansa väärti.

Johtoa käyttäessä musiikista erottuu enemmän vivahteita ja se saa lisää ilmaa ja tilaa. Kuulokkeet eivät toki vedä vertoja samanhintaisille johdollisille versioille, mutta langattomuuden mukanaan tuoma vapaus ja mukava istuvuus korvaavat sen.

Johtopäätökset

Pioneer SE-MS7BT tuntuu korvilla erittäin mukavilta, istuvuus on varmasti luokan parhaita. Kupit istuvat korvien ympärillä tiiviisti mutta eivät ala painaa. Soundi on erittäin hyvä, vivahteet erottuvat hienosti ja dynamiikat ovat aivan eri tasolla verrattuna aktiivisiin vastamelukuulokkeisiin verrattuna. Jos siis vastamelu ei ole tarpeen, on Pioneer turvallinen valinta. Miinuspuolena ovat hieman toisinaan liian innokkaaksi yltyvä diskantti ja keskinkertainen akunkesto.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Asus ZenBook Flip S UX371 on tämän hetken parhaita hybridikannettavia, jonka näyttö tekee erityisen suuren vaikutuksen.
Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös