: Pioneer SE-MS7BT

Kun yksityiskohdilla on väliä

Kyllä langattomatkin kuulokkeet pystyvät toistamaan musiikin vivahteita. Kuuntele vaikka!

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Musiikki soi kirkkaasti, selkeästi ja erityisesti diskantit tekevät vaikutuksen. Mukavuuteen on panostettu.
Keskinkertainen akunkesto. Joidenkin makuun bassoa voisi varmasti olla enemmänkin ja diskantti olla pehmeämpi.
Tyyppi: Over-ear

Elementti: 40 mm

Liitännät: BT 3.0, johto

Tuetut ääniformaatit: aptX, AAC

Mikrofoni: On

Paino: 290 g

Akunkesto: 12 h

Verkkosivusto: pioneer-audiovisual.eu

Hinta: 150 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Pioneer on panostanut kuulokkeidensa mukavuuteen: tyynyt ovat erityisen pehmeät ja istuvat samalla tiiviisti korvan ympärillä, mikä on hyvä, sillä SE-MS7BT-mallissa ei ole vastamelutoimintoa. Langattomista kuulokkeista löytyy tuki parempaa Bluetooth-ääntä muuntaville aptX:lle ja AAC:lle. Mukana tulee myös johto, jolla äänenlaatu on toki vielä parempia ja jolla voi kuunnella musiikkia akun loputtuakin.

Mikrofoni puheluita varten löytyy sisäänrakennettuna, ja äänenvoimakkuutta säädetään vasemman kupin napeista. Puheluita ja musiikkia ohjataan on/off-napista. Kaikki toimii hienosti ja vaivatta. Ainoa, mitä jäimme kaipaamaan, on mahdollisuus taittaa kuulokkeet kasaan, jotta niitä olisi helppo kuljettaa mukana.

Langattomasti käytettynä ääni on avoin ja yksityiskohtainen. Laulu on selkeää ja klassinen musiikki saa yllättävän avoimen ja suuren äänimaiseman, kun muistaa, että ääni siirtyy Bluetoothilla. Elektroniset rytmit kuulostavat hyviltä, basso napsuu ilmavasti ja bassosoittimistakin kuuluu hämmästyttävän erottelevia ylä-ääniä. Keskirekisteristä ei löydy juuri lämpöä, joten trumpettien ja saksofonien sointi jää ohueksi.

Diskantti saattaa olla vähän hyökkäävä, minkä kuulee varsinkin lujemmilla volyymeillä. Symbaalit voivat käydä väsyttäviksi ja aggressiivisen kuuloisiksi. Esimerkiksi pienemmän Onkyo H500BT -on-ear-mallin diskantti on pehmeämpi ja ilmavampi. Pioneerit kuitenkin istuvat supermukavasti ja soundi on niin hyvä, että SE-MS7BT on erittäinkin hintansa väärti.

Johtoa käyttäessä musiikista erottuu enemmän vivahteita ja se saa lisää ilmaa ja tilaa. Kuulokkeet eivät toki vedä vertoja samanhintaisille johdollisille versioille, mutta langattomuuden mukanaan tuoma vapaus ja mukava istuvuus korvaavat sen.

Johtopäätökset

Pioneer SE-MS7BT tuntuu korvilla erittäin mukavilta, istuvuus on varmasti luokan parhaita. Kupit istuvat korvien ympärillä tiiviisti mutta eivät ala painaa. Soundi on erittäin hyvä, vivahteet erottuvat hienosti ja dynamiikat ovat aivan eri tasolla verrattuna aktiivisiin vastamelukuulokkeisiin verrattuna. Jos siis vastamelu ei ole tarpeen, on Pioneer turvallinen valinta. Miinuspuolena ovat hieman toisinaan liian innokkaaksi yltyvä diskantti ja keskinkertainen akunkesto.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös