Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video
L&B Home Joulukalenteri 11OSALLISTU

: Jensen Stadium BT

Hyvä ensiyritys

Jensenin ensimmäiset langattomat kuulokkeet ovat mukavat, mutta ääni käy rasittavaksi ajan kanssa.

Julkaistu 29.11.2017 - 10:33
Jensen Stadium BT
Jonas Ekelund

Norjalainen Jensen Scandinavia on aiemmin tunnettu edullisista langattomista kaiuttimistaan ja radioistaan. Vuosi takaperin he esittelivät myös edulliset Jensen Buddy Stadium -kuulokkeet. Nyt, kahden vuoden kehitystyön jälkeen, niistä on tehty myös langaton versio Jensen Stadium BT. Tavoitteena on ollut kaikille sopivan soundin luominen hintaan, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahoille. Katsotaan, onnistuiko!

Lukuun ottamatta johdon valinnaisuutta on Stadium BT ulkonäöltään kuin edeltävä malli. Over-ear-mallissa kupit tulevat korvien yli, joten ne ovat tietysti myös muita testikuulokkeita suuremmat. Senkin huomioiden ne tuntuvat todella suurilta, jotta niitä kehtaisi käyttää kaupungilla. Muovi napsahtelee huolestuttavan kuuloisesti, kun kuulokkeet taittaa kasaan, mikä herättää epäilyksiä kestävyyden suhteen. Mutta mukavat ne kyllä ovat.

Kuulokkeet asettuvat automaattisesti yhdistämistilaan, kun ne laittaa päälle, paitsi jos ne tunnistavat heti matkapuhelimen. Ääniopas kertoo aina mitä kulloinkin tapahtuu – ei ehkä uniikki ominaisuus, mutta silti hyvä. Nappeja on vähän mutta ne on aseteltu vähän liian tiiviisti. Yhdessä napissa on siten myös useampi toiminto, mutta toiminnot ovat loogiset ja n oppii nopeasti. Kuulokkeiden kanssa voi käyttää myös ääniohjausta, kuten Google Assistantia ja Apple Siriä.

Mainos

Ensivaikutelma Stadium BT:n äänenlaadusta on lämmin ja helposti lähestyttävä. Basso on täyteläinen, mikä saa useimmat musiikkityylit soimaan mukaansatempaavasti. Kun kuuntelee pitkään, ja etenkin testikumppaneihin vertaillessa, alkaa huomata puutteita. Soundi ei ole yhtä hienostunut kuin Sonylla eikä yhtä luonnollinen kuin Jaysillä. Diskantti on melko hyökkäävä, ja se saa korvat väsymään pidempään kuunnellessa.

Buddy Stadium BT White 24483
Kuva: Jensen

 

Johtopäätökset

Jensenin ensimmäinen yritys langallisten kuulokkeiden suhteen oli onnistunut ja tarjosi hyvää soundia rahoille. Langaton malli kohtaa enemmän kilpailua. Laatuvaikutelma on muita testimalleja heikompi, ja over-ear-malli toiminee paremmin kotioloissa kuin kaupungilla. Ne ovat liian suuret ja kömpelöt ulkokäyttöön. Ne kuitenkin toimivat hyvin ja niissä on fiksuja ominaisuuksia. Soundi on aluksi houkutteleva mutta puutteet alkavat näkyä ajan kanssa. Stadium BT ei ole huippu, mutta melko lähelle se pääsee.

Ääni & Kuva kiteyttää

Mukavat suurten kuppien ansiosta. Vähän mutta hyviä ominaisuuksia. Lämmin ja täyteläinen soundi. Kömpelöt ja muoviset. Läpitunkeva diskantti alkaa väsyttää pitkään kuunnellessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Loistavan hinta-laatusuhteen budjettikuulokkeet

Upea ääni - mutta ei kaikkien makuun

Sonyn ammattilaiskuulokkeet

Kivuttomasti istuvat treenikuulokkeet

Kuulokkeet kosketusnäytöllä

Palataan arkeen - napit korviin ja menoksi!

Ääni & Kuva
Scroll to Top