Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video
L&B Home Joulukalenteri 11OSALLISTU

: Pioneer SE-MS7BT

Kun yksityiskohdilla on väliä

Kyllä langattomatkin kuulokkeet pystyvät toistamaan musiikin vivahteita. Kuuntele vaikka!

Julkaistu 29.11.2017 - 10:53
Pioneer SE-MS7BT
Geir Gråbein Nordby

Pioneer on panostanut kuulokkeidensa mukavuuteen: tyynyt ovat erityisen pehmeät ja istuvat samalla tiiviisti korvan ympärillä, mikä on hyvä, sillä SE-MS7BT-mallissa ei ole vastamelutoimintoa. Langattomista kuulokkeista löytyy tuki parempaa Bluetooth-ääntä muuntaville aptX:lle ja AAC:lle. Mukana tulee myös johto, jolla äänenlaatu on toki vielä parempia ja jolla voi kuunnella musiikkia akun loputtuakin.

Mikrofoni puheluita varten löytyy sisäänrakennettuna, ja äänenvoimakkuutta säädetään vasemman kupin napeista. Puheluita ja musiikkia ohjataan on/off-napista. Kaikki toimii hienosti ja vaivatta. Ainoa, mitä jäimme kaipaamaan, on mahdollisuus taittaa kuulokkeet kasaan, jotta niitä olisi helppo kuljettaa mukana.

Langattomasti käytettynä ääni on avoin ja yksityiskohtainen. Laulu on selkeää ja klassinen musiikki saa yllättävän avoimen ja suuren äänimaiseman, kun muistaa, että ääni siirtyy Bluetoothilla. Elektroniset rytmit kuulostavat hyviltä, basso napsuu ilmavasti ja bassosoittimistakin kuuluu hämmästyttävän erottelevia ylä-ääniä. Keskirekisteristä ei löydy juuri lämpöä, joten trumpettien ja saksofonien sointi jää ohueksi.

Mainos

Diskantti saattaa olla vähän hyökkäävä, minkä kuulee varsinkin lujemmilla volyymeillä. Symbaalit voivat käydä väsyttäviksi ja aggressiivisen kuuloisiksi. Esimerkiksi pienemmän Onkyo H500BT -on-ear-mallin diskantti on pehmeämpi ja ilmavampi. Pioneerit kuitenkin istuvat supermukavasti ja soundi on niin hyvä, että SE-MS7BT on erittäinkin hintansa väärti.

Johtoa käyttäessä musiikista erottuu enemmän vivahteita ja se saa lisää ilmaa ja tilaa. Kuulokkeet eivät toki vedä vertoja samanhintaisille johdollisille versioille, mutta langattomuuden mukanaan tuoma vapaus ja mukava istuvuus korvaavat sen.

Johtopäätökset

Pioneer SE-MS7BT tuntuu korvilla erittäin mukavilta, istuvuus on varmasti luokan parhaita. Kupit istuvat korvien ympärillä tiiviisti mutta eivät ala painaa. Soundi on erittäin hyvä, vivahteet erottuvat hienosti ja dynamiikat ovat aivan eri tasolla verrattuna aktiivisiin vastamelukuulokkeisiin verrattuna. Jos siis vastamelu ei ole tarpeen, on Pioneer turvallinen valinta. Miinuspuolena ovat hieman toisinaan liian innokkaaksi yltyvä diskantti ja keskinkertainen akunkesto.

Ääni & Kuva kiteyttää

Musiikki soi kirkkaasti, selkeästi ja erityisesti diskantit tekevät vaikutuksen. Mukavuuteen on panostettu. Keskinkertainen akunkesto. Joidenkin makuun bassoa voisi varmasti olla enemmänkin ja diskantti olla pehmeämpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Loistavan hinta-laatusuhteen budjettikuulokkeet

Upea ääni - mutta ei kaikkien makuun

Sonyn ammattilaiskuulokkeet

Kivuttomasti istuvat treenikuulokkeet

Kuulokkeet kosketusnäytöllä

Palataan arkeen - napit korviin ja menoksi!

Ääni & Kuva
Scroll to Top