: Jays u-Jays Wireless

Hyvänkuuloiset mutta epäkäytännölliset kuulokkeet

Laatukuulokkeissa on todella hyvä äänenlaatu mutta myös ärsyttävät hetkensä.

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen laatuvaikutelma. Helppo käyttää. Hintaan nähden erinomainen äänenlaatu
Pitemmän päälle alkavat tuntua tiukoilta päässä. Eivät taitu kasaan, joten vievät paljon tilaa.
Tyyppi: On-ear

Elementti: 40 mm

Liitännät: BT 4.1, johto

Tuetut ääniformaatit: aptX

Mikrofoni: On

Paino: 225 g

Akunkesto: 25 h

Verkkosivusto: jaysheadphones.com

Hinta: 180 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Jays tunnetaan parhaiten nappikuulokkeistaan, mutta valmistajalla on myös on-ear-kuulokkeita. Testasimme aiemmin tänä vuonna u-Jays-kuulokkeet hyvin tuloksin, emmekä yllättyneet kuullessamme niiden langattomasta versiosta. Hauskaa niissä on myös langallisia edullisempi hinta, vaikka niidenkin hintaa on nyt tiputettu.

Kuulokkeiden mukana ei tule kuljetuspussukkaa, joka olisi ollut paikallaan kuljetusta varten.

Siinä missä monet muut kuulokkeet tehdään muovista ja niissä on jos jonkinmoista saranaa ja näkyvää johtoa, on u-Jays ratkaissut ulkonäköasiat fiksusti. Kuulokkeista tulee vaikutelma kuin ne olisi tehty yhdestä kappaleesta. Metallipanta muuttuu tyylikkäästi kuulokkeen varreksi. Kupit ovat toki muovia, mutta ne eivät näytä silti halvoilta. Pantaan olisi saanut laittaa enemmänkin pehmikettä, jotta paine korville olisi ollut kevyempi. Nyt kuulokkeet alkavat painaa pidemmässä kuuntelussa.

Kuva: Jays

 

Kuulokkeet menevät automaattisesti yhdistämisasetukselle, kun ne laittaa päälle ensimmäistä kertaa, mikä helpottuu mikäli käytössä on NFC. Soittoa ohjataan toisen kupin kosketuspaneelista. Se toimii odotuksiamme paremmin, mutta fyysiset napit ovat silti enemmän mieleemme, sillä niiden kanssa vahinkoja sattuu vähemmän. Onneksi kosketusohjaimen saa lukituksi kaksoisnapauttamalla. Akunkesto on hyvä ja kuulokkeet sammuvat automaattisesti, kun niitä ei käytä.

Bluetooth-version äänenlaatu muistuttaa luonnollisesti paljon langallisen version soundia. Kunhan puhelimessa on aptX, ei laatu huonone merkittävästi. Soundi on suhteellisen neutraali, ja laulu ja soittimet kuulostavat luonnollisilta. Bassoa riittää syvälle mutta tehoa ei ole yhtä paljon kuin Marshallilla. Musiikki ei toki kuulosta tämän vuoksi tylsältä, vaan toistuu eläväisesti ja silti tasapainoisesti. Kaiken kaikkiaan äänenlaatu on iloinen yllätys.

Kuva: Jays

 

mainos

Johtopäätökset

Jays on tuonut hintaa alas Bluetooth-mallillaan, joten lanseeraushetkellä ne ovat langallisia halvemmat. Arvostamamme eläväinen ja tasapainoinen soundi on kuitenkin yhä tallella. Minimalistinen design ja laatu ilahduttavat. Kauniita kuulokkeita ei ikävä kyllä saa kasaan. Meidän makuumme kuulokkeet istuvat päässä vähän turhankin tiukasti, eivätkä kosketusohjaimet toimi yhtä hyvin kuin perinteiset napit.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös