Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Testissä: JBL Bar 3.1

Tehopakkaus

Julkaistu 19.05.2018 - 16:53
JBL Bar 3.1
Geir Gråbein Nordby

JBL Bar 3.1:n kanssa ei ole leikkimistä, sen tajuaa heti nähdessään subwooferin alaspäin suunnatun 10-tuumaisen bassoelementin. Se on selvästi testin suurin, ja varmasti koko hintaluokan.

Soundbarissa on peräti kolme HDMI-sisääntuloa, jotka tukevat HDCP 2.2:a ja sen myötä 4K Blu-ray -videota. Näyttö on suuri ja selkeä ja kaukosäädin sopii käteen mukavasti.

Äänenlaatu

Movie-asetuksella äänikuva on riittävän suuri luodakseen jonkinlaisen surround-vaikutelman. Ennen kaikkea se tekee elokuvien äänestä voimakkaan vaarantamatta puheen ja leffamusiikin selkeyttä. Bar 3.1 ei totisesti yllä vivahteikkuudessaan Samsungin HW-N660:n tasolle, mutta se korvaa puutteen bassoefektien jymäkkyydellä, johon muut eivät pysty.

Mainos

JBL:n soundbar toimii myös musiikin kanssa, ja etenkin rytmimusiikki toistuu dynamiikalla, josta muut voivat vain haaveilla. Tämä on tehokkain soundbar, jota olemme tässä hintaluokassa kuunnelleet. Lisäksi soundi on todella hyvä, jos ei kiinnitä huomiota ylärekisterissä esiintyvään karheuteen, joka ei ole eduksi herkimmille musiikkityyleille. JBL Bar 3.1 on onnistunut aika lailla kaikessa, mitä Klipsch RSB-6 on yrittänyt. Ja se kuulostaa mahtavalta myös pelatessa!

Johtopäätökset

JBL Bar 3.1:n basso on aivan omaa luokkaansa, ja elokuvat ja pelit pääsevät jännitysasteikolla askeleen pidemmälle. Musiikki soi kovaa ja hienosti. Ku helppokäyttöisyyskin on huipputasolla, ei voi muuta kuin suositella JBL Bar 3.1 -soundbaria kotiteatterielämyksen korvikkeeksi. JBL on onnistunut niin monelta kantilta, että se erottuu hintaluokassaan todella edukseen. Jotkin kilpailijat pystyvät tarjoamaan enemmän vivahteita, mutta kukaan ei pääse lähellekään näitä tehoja. Kaiken kaikkiaan JBL on paras!

Ääni & Kuva kiteyttää

Muut eivät pääse lähellekään JBL:n tehoja. Etenkin 10-tuumainen subwoofer tekee vaikutuksen. Bar 3.1 kuulostaa hyvältä ja on helppo käyttää. Resoluutio ja sävyjen koheesio eivät ole parasta A-luokkaa. Ei DTS-tukea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Google TV kaikille ruuduille

Nyt on niukkaa

Kotiteatterista jyrähtää!

4 projektoria 4K-resoluutiolla

Isoa kuvaa lyhyellä etäisyydellä

Iskevää 3D-ääntä

Ääni & Kuva
Scroll to Top