Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Testissä: Marshall Minor II

Ei kaikkien kuppi teetä

Jos Minor II vain sattuu istumaan omaan korvaan ja tyyliin, se saattaa olla paras valinta.

Julkaistu 27.09.2019 - 15:11
Marshall Minor II
Jonas Ekelund

Aiempi nappikuulokemalli Marshall Mode soi melko kesysti, kun taas Marshall Minor kuulosti rockimmalta. Uusi Minor II on saanut päivityksen niin designin kuin tekniikankin puolesta. Värivaihtoehdot musta, ruskea ja valkoinen. Kotelosta löytyy vain yksi latausjohto. Napit pysyvät paikoillaan johdosta aukeavan lenkin avulla, jonka saa korvaan kiinni.

Napit ovat melko suuret ja tehty kovasta muovista, joten niiden tuntu ei varmastikaan ole kaikkien mieleen – ne voivat tuntua todella epämiellyttäviltä, joten suosittelemme testaamaan näitä ennen ostopäätöstä. Akunkesto on hyvä ja 20 pikalatauksella saa kaksi tuntia soittoaikaa. Kolmenappisen kaukosäätimen sijaan Marshall käyttää pientä ohjaustikkua. Kun siihen tottuu, se toimii yhtä hyvin ellei paremminkin kuin muiden valmistajien epäselvät nappulat.

Usein tämäntyyppisillä kuulokkeilla basso on ohuenlainen, joten yllätykseksemme Marshall tuuttaa aika vahvasti. Tämähän on ehtaa rock’n’rollia! Toki jytämeno sopii yhtä hyvin myös elektron ja räpin kuunteluun. Sen sijaan hienostuneemmat musiikin lajit jäävät hieman jyrän alle, mikä kannattaa ottaa huomioon. Puhaltimet soivat kimeän kuuloisesti ja diskantti hieman terävästi.

Mainos

Johtopäätökset

Marshall Minor II ei ole kaikkien kuppi teetä. Ennen kaikkea erikoisen istuvuuden vuoksi malli voi karkottaa osan kuulijakunnasta. Toinen huomioitava seikka on oma musiikkimaku: jos fanittaa rockia, räppiä ja EDM:ää, on kokemus viihdyttävä, mutta muu musiikki voi soida puuroutuen tai liian terävästi. Lopullinen suosituksemme riippuu siis yksilöstä. Onko sinulla isot korvat ja rakastat rockia? Osta niin kuin olis jo!

Karakter
Marshall Minor II

Ääni & Kuva kiteyttää

Yllättävän reipas basso nappikuulokkeiksi. Kiinnikkeen ansiosta pysyy hyvin paikoillaan. Ei kestä vettä. Voi tuntua epämukavalta. Orkesterimusiikki soi terävästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top