Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Testissä: JBL Reflect Contour 2

Onnistunut päivitys

JBL on korjannut monia edeltäjämalli Reflect Contourin heikkouksia.

Julkaistu 27.09.2019 - 15:06
JBL Reflect Contour 2
Jonas Ekelund

Olemme vuosien varrella testanneet monia JBL:n treenikuulokkeita vaihtelevin tuloksin. Yksi parhaista on ollut JBL Reflect Countour, joka voitti testimme pari vuotta sitten. Silloin meillä oli muutama moite – kiinnostavaa nähdä, onko ne korjattu tähän Reflect Countour 2 -malliin.

Kuulokkeiden mukana tulee kolmea eri kokoa olevat silikonityynyt ja kolmet siivet, joista voi valita parhaan sen mukaan, onko lähdössä lenkille vai ei. Yhdistelmien määrä takaa sen, että istuva malli löytyy varmasti. Lisäksi kauppaan kuuluu pieni kuminen kotelo. Kuulokkeet saa mustina, vihreä-mustina, valko-punaisina ja sini-mustina.

Merkittävin parannus on kahden lisätunnin tuominen akunkestoon, mikä on toki hyvä mutta jättää JBL:n silti testimme keskikastiin. Vartin latauksella saa tunnin soittoaikaa. Laturi on onneksi tavallinen microUSB. Johto on litteä ja joustava, ja tuttuun tapaan siinä on heijastavaa nauhaa, joten juoksija erottuu pimeässäkin.

Mainos

Ehkä sittenkin tervetulleempi parannus on aiemmin hiukan valjun basson vahvistuminen – sitä treenikuulokkeet kaipaavat, jos jotain. Moni suosii bassovoittoisempaa soundia myös arkikuuntelussa, mutta se on toki makuasia. Muutoin soundi on varsin tasapainoinen ja diskantti soi kirkkaasti. Ainakin treenikuulokkeiksi, siis. Äänenlaatu ei yllä testin parhaiden tasolle.

Johtopäätökset

JBL Reflect Contour 2:n edeltäjä voitti sporttikuuloketestimme pari vuotta takaperin. Silloin akunkesto oli keskinkertainen ja basso vaisu. Onneksi molempia on rukattu parempaan suuntaan. Kuulokkeiden istuvuus on hyvä ja ne ovat tarpeeksi kestävät treenikäyttöön. Soundi on hyvä mutta ei vedä vertoja testin parhaille, kun puhutaan salin ulkopuolisesta kuuntelusta.

Karakter
JBL Reflect Contour 2

Ääni & Kuva kiteyttää

Yksilölliset tyynyt ja siivet takaavat loistavan istuvuuden. Selkeitä parannuksia edeltäjään verrattuna. Keskinkertainen akunkesto. Äänenlaatu ok treenaamiseen mutta ei riitä muuhun käyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top