Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

UE Wonderboom ja Hyperboom saivat uudet versiot

Logitechin omistaman Ultimate Earsin suositut Wonderboom-pikkukaiuttimet saavat kolmannen päivityksensä, ja myös Hyperboom kokee kasvojenkohotuksen.

/ 23.08.2022 - 05:00
UE Wonderboom ja Hyperboom saivat uudet versiot

Logitech-perheeseen kuuluva Ultimate Ears on kohonnut yhdeksi suosikiksi kannettavien Bluetooth-kaiuttimien markkinoilla.

Uusin tulokas mallistoon on Wonderboom 3, joka tarjoaa kirkkaita värejä, paremman Bluetooth-kantaman, pidemmän akunkeston, kierrätyskankaasta valmistetun päällisen ja 31-prosenttisesti kierrätysmuovista valmistetun rakenteen.

Vaikka kaiutin on pikkuruinen, luvataan sille ”täyteläistä bassoa” ja 14 tunnin soittoaikaa stereona. Wonderboom 3:lla on IP67-luokituksen mukainen suojaus pölyä ja vettä vastaan, joten se sopii altaalle, rannalle tai vaikka suihkuun mukaan otettavaksi.

HYPERBOOM WHITE Swimming Pool Party
UE Hyperboom on saatavilla nyt myös valkoisena. Kuva: Ultimate Ears

Ultimate Ears Hyperboom on sarjan suurin ja bassoltaan muhkein. Mallinumero on pysynyt ennallaan, mutta bilekaiutin on saanut uuden valkoisen version. Dynaamisen alueen luvataan olevan laaja, ja kaiutin saikin suitsutusta päätoimittajaltamme Lasse Svendseniltä, kun hän testasi mustaa versiota vuonna 2020. IPX4-luokiteltu UE Hyperboom kestää juhlimista mutta sitä ei kannata heittää altaaseen tai se uppoaa!

WONDERBOOM 3 Family
UE Wonderboom 3 on saatavana neljässä väriyhdistelmässä. Kuva: Ultimate Ears

Hinta ja saatavuus

Ultimate Ears Wonderboom 3 on saatavilla 31.8.2022 suositushintaan 100 euroa. Hyperboom White puolestaan on kaupoissa 9.9.2022 suositushintaan 450 euroa.

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Ääni & Kuva
Scroll to Top