Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Sonoksen ulkokaiuttimet nyt myös mustana

Sonoksen ”uusi” kaiutin korjaa merkittävän puutteen.

/ 24.04.2023 - 10:00
Sonoksen ulkokaiuttimet nyt myös mustana

Sonoksen Outdoor-ulkokaiuttimet ovat olleet markkinoilla jo muutaman vuoden. Toisin kuin useimmat muut valmistajan kaiuttimet, ulos tarjolla on ollut vain yksi värivaihtoehto: hohtava valkoinen. Niinpä kaiuttimet ovat olleet omiaan lähinnä valkoisten julkisivujen kanssa, mutta tummanpuhuviin taloihin tai mökkeihin niitä on ollut vaikea saada sopimaan.

Nyt Sonos on vihdoin kuullut kuluttajien, jälleenmyyjien ja asentajien toiveet ja tuonut ulkokaiuttimestaan markkinoille myös mustan version.

Ulkokaiuttimet on tehty yhteistyössä Sonancen kanssa, joka on sisäänrakennettujen, yksilöllisesti asennettujen ja ulkokäyttöön tarkoitettujen tuotteiden valmistaja. Kaiuttimet ovat saaneet IP66-luokituksen, joten ne kestävät ulkona ympäri vuoden.

Sonos Patio speaker
Sonoksen kaiuttimet on tarkoitettu pysyvään ulkoasennukseen. Niiden mukana toimitetaan sopivat kiinnikkeet. Kuva: Sonos

Teknisesti kaiutinmalli on pysynyt ennallaan, ja kaiutin on yhä tarkoitettu käytettäväksi Sonos Amp -vahvistimen kanssa, jolloin sitä voi käyttää osana Sonoksen laajempaa monihuonejärjestelmää.

Outdoor-kaiutinpari tuo musiikin ulkotiloihin kaikkina vuodenaikoina, mutta ratkaisu on suhteellisen kallis, sillä kahden kaiuttimen setti maksaa 999 euroa. Monelle langaton, akkukäyttöinen kaiutin, kuten Sonos Move (joita voi parittaa kaksi stereoksi) on joustavampi ja edullisempi vaihtoehto.

Lue myös: Sonos Arc, Era 300 ja Sub (Gen 3) – Vihdoinkin, Sonos!

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Onkyon ja Klipschin yhteinen soundbar-mallisto

Koko yön karaoket

KEFin halvempi olohuonekaiutin

Ääni & Kuva
Scroll to Top