Uutinen

Soiva pöytävalaisin: Ikea ja Sonos yhdistävät lampun ja kaiuttimen

Symfonisk-malliston uuteen lamppukaiuttimeen sekä jalan että varjostimen saa valita itse.

Symfonisk-mallisto on Ikean ja Sonoksen yhteistyön tuloksena syntynyt kalustemainen kaiutinsarja. Kaiuttimet tottelevat Sonos-sovellusta ja ne voi liittää osaksi Sonoksen monihuonekaiutinjärjestelmää.

Kaiuttimet yhdistetään langattomaan kotiverkkoon ja niitä voi käyttää yksin tai yhdessä muiden Sonos-laitteiden kanssa, kuten muiden Symfonisk-malliston kaiuttimien kanssa. Ne ovat myös katseenkestävä vaihtoehto Sonoksen soundbarin, esimerkiksi aivan uuden Sonos Beamin (gen 2), takakaiuttimiksi.

IKEA Symfonisk bordshögtalare
Ikean Symfonisk-kaiutinta ohjataan Sonos-sovelluksesta ja se toimii yhdessä muiden Sonoksen kaiuttimien kanssa. Kuva: Ikea

Uusi Symfonisk-kaiutin

Symfonisk-mallistoon kuuluu erilaisia kaiutinmalleja, kuten nyt uutena versiona saatava pöytävalaisin.

Pöytälamppua ei osteta yhtenä pakkauksena, vaan jalka ja varjostin valitaan itse: jalka on saatavana mustana tai valkoisena, ja varjostin samoissa sävyissä joko lasisena tai kankaisena. Näiden vaihtoehtojen pohjalta valaisinkaiuttimesta saa rakenneltua erilaisiin sisustuksiin sopivan.

IKEA Symfonisk Bordslampa (6)
Symfonisk-pöytävalaisin. Kuva: Ikea

Uuteen valaisimeen voi valita polttimon laajasta valikoimasta, sillä siinä on E26/E27-kanta.

Kaiutinosio levittää äänen entistä tasaisemmin ja laajemmin tilaan, niin että musiikin pitäisi nyt kuulostaa samalta, olipa sitten missä päin huonetta tahansa.

Symfonisk-pöytävalaisin: hinta ja saatavuus

Uusi IKEA Symfonisk-pöytävalaisin tulee myyntiin 11.11.2021. Kaiutinosio maksaa 129 euroa ja varjostin kankaisena 20 euroa ja lasisena 30 euroa.

ikea.fi

Jätä kommentti