Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Soiva pöytävalaisin: Ikea ja Sonos yhdistävät lampun ja kaiuttimen

Symfonisk-malliston uuteen lamppukaiuttimeen sekä jalan että varjostimen saa valita itse.

/ 05.10.2021 - 08:00
Soiva pöytävalaisin: Ikea ja Sonos yhdistävät lampun ja kaiuttimen

Symfonisk-mallisto on Ikean ja Sonoksen yhteistyön tuloksena syntynyt kalustemainen kaiutinsarja. Kaiuttimet tottelevat Sonos-sovellusta ja ne voi liittää osaksi Sonoksen monihuonekaiutinjärjestelmää.

Kaiuttimet yhdistetään langattomaan kotiverkkoon ja niitä voi käyttää yksin tai yhdessä muiden Sonos-laitteiden kanssa, kuten muiden Symfonisk-malliston kaiuttimien kanssa. Ne ovat myös katseenkestävä vaihtoehto Sonoksen soundbarin, esimerkiksi aivan uuden Sonos Beamin (gen 2), takakaiuttimiksi.

IKEA Symfonisk bordshögtalare
Ikean Symfonisk-kaiutinta ohjataan Sonos-sovelluksesta ja se toimii yhdessä muiden Sonoksen kaiuttimien kanssa. Kuva: Ikea

Uusi Symfonisk-kaiutin

Symfonisk-mallistoon kuuluu erilaisia kaiutinmalleja, kuten nyt uutena versiona saatava pöytävalaisin.

Pöytälamppua ei osteta yhtenä pakkauksena, vaan jalka ja varjostin valitaan itse: jalka on saatavana mustana tai valkoisena, ja varjostin samoissa sävyissä joko lasisena tai kankaisena. Näiden vaihtoehtojen pohjalta valaisinkaiuttimesta saa rakenneltua erilaisiin sisustuksiin sopivan.

IKEA Symfonisk Bordslampa (6)
Symfonisk-pöytävalaisin. Kuva: Ikea

Uuteen valaisimeen voi valita polttimon laajasta valikoimasta, sillä siinä on E26/E27-kanta.

Kaiutinosio levittää äänen entistä tasaisemmin ja laajemmin tilaan, niin että musiikin pitäisi nyt kuulostaa samalta, olipa sitten missä päin huonetta tahansa.

Symfonisk-pöytävalaisin: hinta ja saatavuus

Uusi IKEA Symfonisk-pöytävalaisin tulee myyntiin 11.11.2021. Kaiutinosio maksaa 129 euroa ja varjostin kankaisena 20 euroa ja lasisena 30 euroa.

ikea.fi

Geir Gråbein Nordby
(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Ääni & Kuva
Scroll to Top