Uutinen

Polk Signa S4: edullinen Atmos-soundbar

Signa S4 lupaa kolmiulotteista Atmos-ääntä ja kristallinkirkkaita dialogeja. Sekä edullista hintaa!

forfatter
Julkaistu 23.12.2021 - 07:00

Polk Audiolla on kaiuttimilla kaikissa kokovaihtoehdoissa ja hintaluokissa, mukaan luettuna pieniä Magnifi Minin kaltaisia soundbareja. Dolby Atmos -ääntä tukevia soundbareja on kuitenkin saanut valmistajalta odottaa – tähän asti, sillä nyt Atmos-yhteensopiva Signa S4 on tulossa paikkaamaan tilanteen.

 

Polk Signa S4 sub
Polk Audio Signa S4. Kuva: Polk Audio

Polk Audio Signa S4: Realistista surroundääntä

Polk Audion 104 cm leveä soundbarin konfiguraatio on 3.1.2. Siinä on 7 kaiutinelementtiä, joista kaksi on suunnattu ylöspäin toimimaan Atmos-ääniraitojen korkeuskanavina. Soundbarin mukana tulee myös langaton subwoofer, joka huolehtii alimmista bassotaajuuksista.

Signa S4 tukee Dolby Atmos -äänenkäsittelyä, mutta Polkin mukaan se skaalaa myös tavallista ääntä lisäkanavien kautta soitettavaksi. Polk on varustanut soundbarin puhetta parantavalla VoiceAdjust-asetuksella ja bassontoistoa vahvistavalla BassAdjust-asetuksella. Lisäksi kaiuttimessa on yöasetus, jonka voi laittaa päälle, jos ei halua häiritä perheenjäseniä (tai naapureita).

Soundbar liitetään televisioon HDMI eARCin kautta, ja kaiuttimen mukana tulee HDMI-johto. Volyymia ja eri ääniasetuksia ohjataan pakkauksessa tulevalla kaukosäätimellä.

Hinta ja saatavuus

Polk Audio Signa S4 on saatavilla jälleenmyyjiltä ja sivustolta PolkAudio.com. Suomessa Polkin tuotteita myy Power, joten voimme odottaa myös Signa S4 -soundbarin tulevan myyntiin Poweriin. Suositushinnaksi valmistaja ilmoittaa 349 euroa, mikä on huokea hinta Atmos-soundbarista ja asettaa Signa S4:n lähelle Vuoden parhaaksi nimeämäämme TCL TS8132 -soundbaria. Meidän täytynee ehdottomasti testattava Polk Signa S4 jossain vaiheessa!

Mainos

Päivän tarjoukset

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Send this to a friend