Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Philipsiltä uusia Bluetooth-kaiuttimia

Philips S4807 ja S7807 kestävät vettä, hiekkaa ja iskuja ja ovat siten valmiita rantabileisiin.

forfatter
Julkaistu 10.06.2022 - 07:00

Kesä on täällä kaikkine rientoineen: festareita, mökkireissuja ja ihan vain omalla pihalla grillailua.

Philips lupaa tuoda musiikin näihin tilanteisiin tarjoamalla kaksi uutta Bluetooth-kaiutinmallia: Philips S4807 ja S7807. Niiden kaksinkertainen kumipäällyste on vesi—ja pölytiivis ja saatavana punamustana tai keltavalkoisena.

Kumpikin kaiutin on varustettu irrotettavalla kantohihnalla, ja Philips lupaa molemmille hyvää ääntä niin sisällä kuin ulkona.

Philips S7807 on valmistajan mukaan helposti käsilaukkuun sujahtava malli, jonka mitat ovat 104 x 104 x 280 mm. Se on varustettu kahdella 20-millisellä diskanttielementillä ja kahdella 70-millisellä basso/keskirekisterielementillä sekä passiivisäteilijällä, joka auttaa tuomaan matalimmatkin bassoäänet esiin.

Tehoja on 40 wattia ja soittoaikaa 24 tuntia. Philips S7807 voi käyttää myös muiden laitteiden lataukseen.

Pienempi Philips S4807 (70 x 70 x 169 mm) toistaa ääntä yhden 45 x 80 mm:n kokoisen täysrekisterielementin ja kahden passiivisäteilijän avulla. Siinä on 10 wattia tehoa ja 12 tunnin akunkesto.

Hinnat ja saatavuus

Phlips S7807 -kaiuttimella on hintaa 220 euroa ja Philips S4807 -mallilla 90 euroa. Molemmat ovat jo kaupoissa.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?
Sonyn suositeltavin soundbar? Sonyn keskitason soundbar vakuuttaa surroundillaan. Mutta pärjääkö HT-A5000 vertailussa Sonos Arciin?
Ilo irti television äänestä Useimmat televisiot kuulostavat sellaisenaan varsin latteilta ja kesyiltä. Käyttämällä soundbaria saa äänenlaatua parannettua huomattavasti, eikä investoinnin tarvitse edes olla kovin kallis!
Vuoden parhaat kaiuttimet 2022-2023 Listasimme parhaat kaiuttimet viimeisen vuoden ajalta, joten olipa sitten ostoslistalla kannettava, jalusta-, lattia-, aktiivi-, passiivi- tai langaton kaiutin, kannattaa lukaista ensin tämä läpi!