Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Parempaa ääntä Marshall-kaiuttimista

Acton, Stanmore ja Woburn päivittyvät uusin diskanttielementein.

forfatter
Julkaistu 13.06.2022 - 10:00

Muotoilu on onneksi tuttua ja taattua Marshallia, mutta kolmannen sukupolven Acton-, Stanmore- ja Woburn-kaiuttimet ovat saaneet pinnan alle päivityksiä.

Tärkeimpänä uudistuksena lienevät uudet ulospäin suunnatut diskanttielementit, jotka Marshallin mukaan levittävät äänen laajemmalle huoneeseen.

Valmistaja listaa kaiuttimien uusiin ominaisuuksiin myös Placement Compensation -nimisen tilakorjauksen, joka korjaa äänen heijastukset, mikäli kaiutin on sijoitettu seinää vasten tai nurkkaan.

marshall nsl 2nd chapter woburn III 13 marti sans gallardo lowres
Marshall Woburn III. Kuva: Marshall

Dynamic Loudness puolestaan korjaa äänen tasapainoa kaikilla volyymeilla. Marshallin mukaan kaiuttimet ovat myös valmiina tulevaisuuden Bluetooth-tekniikkaan, ja kaikki kaiuttimet tukevat Over the Air -päivittämistä (OTA)  Marshallin sovelluksen kautta.

marshall nsl 2nd chapter acton III 12 kevin castanheira lowres
Marshall Acton III. Kuva: Marshall

Hinnat ja saatavuus:

Kolmannen sukupolven kaiuttimet ovat saatavilla 23.6.2022, mutta ennakkotilattavissa jo nyt.

Acton III 270 €

Stanmore III 370 €

Woburn III 570 €

marshall nsl 2nd chapter homeline III 04 marti sans gallardo highres
Marshall gen 3. Kuva: Marshall

Lue myös: Marshall Woburn II – Nahkabyysat tutisemaan

forfatter

Lasse Svendsen

Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.
Testasimme B&O:n mahtavimman soundbarin Bang & Olufsenin uusin luomus Beosound Theatre on ehdottomasti hienoimpia soundbareja, jonka olemme nähneet ja kuulleet. Mutta hirvittävän kalliskin se on!
5 vinkkiä soundbarin käyttöönottoon Oletko juuri ostanut uuden soundbarin? Näillä vinkeillä soundbarin käyttöönotto sujuu kuin tanssi.
Nostalgiakaiuttimet herrain salonkiin Elipson Heritage XLS 11 on ranskalainen, mutta näyttää stereoiden kulta-ajan jenkiltä.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?