Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Musiikkia kylpyhuoneeseen Ikean kaiuttimella

Ikea Vappeby on pikkuruinen vedenkestävä Bluetooth-kaiutin, joka kulkee helposti mukana minne vain.

forfatter
Julkaistu 13.03.2023 - 12:08

Jos laulaminen suihkussa ei ole juttusi, tarjoaa Ikea mahdollisuuden ottaa Beyoncé mukaan suihkuun – tai ainakin hänen äänensä.

Vappeby on pieni langaton ja vedenkestävä kaiutin, jonka voi huoletta ottaa mukaan kylpyyn tai rannalle ja nauttia lempimusiikista missä tahansa.

Pienestä koostaan huolimatta Ikea lupaa Vappebyn soivan täyteläisesti. Ja jos kaipaa suihkuun stereoääntä, onnistuu kahden kaiuttimen parittaminenkin. Värivaihtoehdot ovat punainen ja musta.

Uusi Vappeby on IP67-luokiteltu, eli se kestää lyhytaikaisen upotuksenkin veteen rikkoutumatta.

Täydellä latauksella akku jaksaa volyymin ollessa keskivaiheilla jopa 80 tuntia soittoa. Sen pitäisi riittää jopa talouteen, jossa asuu teinejä.

Iina Vuorivirran muotoilema Vappeby maksaa 12,99 € ja on nyt saatavilla Ikea-tavarataloissa ja verkkokaupassa.

VAPPEBY IKEA 99 DKK
IP67-luokiteltu ja 80 tunnin akunkestolla varustettu kaiutin sietää pitkiäkin suihkuja. Kuva: Ikea

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
Klipschiltä retrohenkiset aktiivikaiuttimet Klipsch The Sevens ja The Nines ovat langattomia aktiivikaiuttimia, joiden luulisi rokkaavan kunnolla.
Musiikki mukaan suihkuun Ikea Vappeby on pikkuruinen vedenkestävä Bluetooth-kaiutin, joka kulkee helposti mukana minne vain.
Sonoksen uuden sukupolven älykaiuttimet Huhut pitivät paikkansa, ja Sonoksen uudet Era-kaiuttimet tulevat myyntiin 28.3. Saimme jo esimakua äänestä lanseeraustilaisuudessa!
Poikkeuksellistä ääntä pienistä lattiakaiuttimista Älä anna ulkonäön hämätä – Dynaudion kapoiset langattomat kaiuttimet jättävät monet kilpailijat varjoonsa.
Sonos astuu uuteen ulottuvuuteen Monihuonejärjestelmien ja älykaiuttimien kruunu ojennetaan takaisin Sonokselle, jonka uusi sarja lyö äänen suhteen kaikki valmistajan aiemmat tuotteet.
Hifikaiutin pihalle Musiikkia terassille – ympäri vuoden!