Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Langattomat minikaiuttimet musiikille, elokuville ja peleille

Q Acoustics M20-kaiutinpari lupaa HD-ääntä Bluetoothin välitykseltä sekä digitaalisia ja analogisia sisääntuloja.

/ 23.08.2021 - 09:11
Langattomat minikaiuttimet musiikille, elokuville ja peleille

Isobritannialainen Q Acoustics tekee monen hintaisia kaiuttimia, mutta useimmat ovat hyvin lompakkoystävällisestä päästä. Tuorein tulokas vaikuttaa näppärältä tavalta saada hyvää ääntä olohuoneeseen, pelipöydälle tai minikotiteatteriin.

Q Acoustics M20 on aptX HD Bluetoothilla varustettu aktiivikaiutin eli korkearesoluutioisen äänen toistaminen onnistuu langattomasti. Vaatimattomasta koosta ja hinnasta huolimatta kaiuttimessa on käytetty edistyksellistä elementtitekniikka ja Q Acousticsin Point-to-Point- tuenta.

M20 sisältää sisäänrakennetun 2 x 20 watin vahvistimena (vahvistin on toisessa kaiuttimessa ja ohjaa toista johdon välityksellä). Basso/keskirekisterielementti on 5-tuumainen ja diskantti 22-millinen. Se on irrotettu akustisesti kaapista värähtelyn minimoimiseksi.

Q Acoustics M20 back
M20 on varustettu järkevillä liitäntävaihtoehdoilla. Kuva: Q Acoustics

Bluetoothin lisäksi kaiuttimissa on optinen digitaalinen sisääntulo, USB sekä analogiset RCA ja minijakki. Myös subwoofer-ulotulo löytyy. Kytkimellä voi säätää taajuusvastetta sen mukaan, onko kaiuttimet sijoitettu nurkkaan, seinää vasten vai vapaasti tilaan.

Q Acoustics M20 on saatavilla syyskuussa. Hinnaksi Euroopassa on ilmoitettu 500 euroa.

M20.2
USB-portin ansiosta M20 sopii mainiosti kaiuttimiksi pelikoneen kylkeen. Kuva: Q Acoustics

 

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Ääni & Kuva
Scroll to Top