Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Langattomat minikaiuttimet musiikille, elokuville ja peleille

Q Acoustics M20-kaiutinpari lupaa HD-ääntä Bluetoothin välitykseltä sekä digitaalisia ja analogisia sisääntuloja.

forfatter
Julkaistu 23.08.2021 - 09:11

Isobritannialainen Q Acoustics tekee monen hintaisia kaiuttimia, mutta useimmat ovat hyvin lompakkoystävällisestä päästä. Tuorein tulokas vaikuttaa näppärältä tavalta saada hyvää ääntä olohuoneeseen, pelipöydälle tai minikotiteatteriin.

Q Acoustics M20 on aptX HD Bluetoothilla varustettu aktiivikaiutin eli korkearesoluutioisen äänen toistaminen onnistuu langattomasti. Vaatimattomasta koosta ja hinnasta huolimatta kaiuttimessa on käytetty edistyksellistä elementtitekniikka ja Q Acousticsin Point-to-Point- tuenta.

M20 sisältää sisäänrakennetun 2 x 20 watin vahvistimena (vahvistin on toisessa kaiuttimessa ja ohjaa toista johdon välityksellä). Basso/keskirekisterielementti on 5-tuumainen ja diskantti 22-millinen. Se on irrotettu akustisesti kaapista värähtelyn minimoimiseksi.

Q Acoustics M20 back
M20 on varustettu järkevillä liitäntävaihtoehdoilla. Kuva: Q Acoustics

Bluetoothin lisäksi kaiuttimissa on optinen digitaalinen sisääntulo, USB sekä analogiset RCA ja minijakki. Myös subwoofer-ulotulo löytyy. Kytkimellä voi säätää taajuusvastetta sen mukaan, onko kaiuttimet sijoitettu nurkkaan, seinää vasten vai vapaasti tilaan.

Q Acoustics M20 on saatavilla syyskuussa. Hinnaksi Euroopassa on ilmoitettu 500 euroa.

M20.2
USB-portin ansiosta M20 sopii mainiosti kaiuttimiksi pelikoneen kylkeen. Kuva: Q Acoustics

 

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?
Sonyn suositeltavin soundbar? Sonyn keskitason soundbar vakuuttaa surroundillaan. Mutta pärjääkö HT-A5000 vertailussa Sonos Arciin?
Ilo irti television äänestä Useimmat televisiot kuulostavat sellaisenaan varsin latteilta ja kesyiltä. Käyttämällä soundbaria saa äänenlaatua parannettua huomattavasti, eikä investoinnin tarvitse edes olla kovin kallis!
Vuoden parhaat kaiuttimet 2022-2023 Listasimme parhaat kaiuttimet viimeisen vuoden ajalta, joten olipa sitten ostoslistalla kannettava, jalusta-, lattia-, aktiivi-, passiivi- tai langaton kaiutin, kannattaa lukaista ensin tämä läpi!