Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Kannettava saunakaiutin pitää juomat kylminä

Suomalaiskaiutin palvelee äänentoiston lisäksi myös jääsankona tai löylykiuluna – täydellinen saunailtojen varuste!

forfatter
Julkaistu 05.08.2022 - 07:55

Kun muut vievät kaiuttimet allasbileisiin, kaipaa suomalainen kaiutinta tietysti saunaan. Ainakin, jos kaveriporukka on tulossa kylään.

Ja nythän se onnistuu, sillä kotimainen Zone Bluetooth -kaiutin ei hätkähdä löylyjä ja säilyttää lisäksi saunajuomat kylmänä, sillä sankomaisen muotoilunsa ansiosta kaiuttimen voi ladata jäillä, ja sekaan mahtuu vielä kolme tai neljä olutta. Toki sanko toimii myös soivana löylykiuluna.

zone bluetooth speaker nor
Kuva: Nordic Innovation Shop

Zone Bluetooth on täysin vesitiivis (IPX4) ja kestää sekä kuumaa että kylmää. Design from Finland -merkinnän saanut kaiutin lupaa myös hyvää äänenlaatua, ja ainakin se tukee monia Bluetooth-protokollia (A2DP, AVRCP, HFP, SPP, BAS, DIS, FMP, HRP, HRS, HTP, HTS, IAS ja LLS). Häiriön luvataan olevan alle 1 %.

zone bluetooth speaker nor
Kuva: Nordic Innovation Shop)

Äänestä vastaa 4Ω 10W kaiutin sekä 4Ω 20W subwoofer. Taajuusalue on 40 Hz-20 kHz (-6 dB).

2,1-kiloisen kaiuttimen virtalähteenä toimii 2 500 mAh akku.

Hintaa soivalla löylykiululla on 369 euroa, ja se voi tilata täältä.

forfatter

Peter Gotschalk

(s. 1973): Kehityspäällikkö ja toimittaja. Peter on työskennellyt tekniikkatoimittajana eri tanskalaismedioissa vuodesta 1998 lähtien ja LB-toimituksessa vuodesta 2012 lähtien. Peter kirjoittaa etenkin mobiililaitteista ja muista kannettavista laitteista sekä innovaatioista esimerkiksi 5G:n, sähköautoilun ja älykotien saralla.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?
Sonyn suositeltavin soundbar? Sonyn keskitason soundbar vakuuttaa surroundillaan. Mutta pärjääkö HT-A5000 vertailussa Sonos Arciin?
Ilo irti television äänestä Useimmat televisiot kuulostavat sellaisenaan varsin latteilta ja kesyiltä. Käyttämällä soundbaria saa äänenlaatua parannettua huomattavasti, eikä investoinnin tarvitse edes olla kovin kallis!
Vuoden parhaat kaiuttimet 2022-2023 Listasimme parhaat kaiuttimet viimeisen vuoden ajalta, joten olipa sitten ostoslistalla kannettava, jalusta-, lattia-, aktiivi-, passiivi- tai langaton kaiutin, kannattaa lukaista ensin tämä läpi!