Uutinen

Kannettava saunakaiutin pitää juomat kylminä

Suomalaiskaiutin palvelee äänentoiston lisäksi myös jääsankona tai löylykiuluna – täydellinen saunailtojen varuste!

forfatter
Julkaistu 05.08.2022 - 07:55

Kun muut vievät kaiuttimet allasbileisiin, kaipaa suomalainen kaiutinta tietysti saunaan. Ainakin, jos kaveriporukka on tulossa kylään.

Ja nythän se onnistuu, sillä kotimainen Zone Bluetooth -kaiutin ei hätkähdä löylyjä ja säilyttää lisäksi saunajuomat kylmänä, sillä sankomaisen muotoilunsa ansiosta kaiuttimen voi ladata jäillä, ja sekaan mahtuu vielä kolme tai neljä olutta. Toki sanko toimii myös soivana löylykiuluna.

zone bluetooth speaker nor
Kuva: Nordic Innovation Shop

Zone Bluetooth on täysin vesitiivis (IPX4) ja kestää sekä kuumaa että kylmää. Design from Finland -merkinnän saanut kaiutin lupaa myös hyvää äänenlaatua, ja ainakin se tukee monia Bluetooth-protokollia (A2DP, AVRCP, HFP, SPP, BAS, DIS, FMP, HRP, HRS, HTP, HTS, IAS ja LLS). Häiriön luvataan olevan alle 1 %.

zone bluetooth speaker nor
Kuva: Nordic Innovation Shop)

Äänestä vastaa 4Ω 10W kaiutin sekä 4Ω 20W subwoofer. Taajuusalue on 40 Hz-20 kHz (-6 dB).

2,1-kiloisen kaiuttimen virtalähteenä toimii 2 500 mAh akku.

Hintaa soivalla löylykiululla on 369 euroa, ja se voi tilata täältä.

Mainos

Päivän tarjoukset

forfatter

Peter Gotschalk

(s. 1973): Kehityspäällikkö ja toimittaja. Peter on työskennellyt tekniikkatoimittajana eri tanskalaismedioissa vuodesta 1998 lähtien ja LB-toimituksessa vuodesta 2012 lähtien. Peter kirjoittaa etenkin mobiililaitteista ja muista kannettavista laitteista sekä innovaatioista esimerkiksi 5G:n, sähköautoilun ja älykotien saralla.
Send this to a friend