Disney+ on ladattavissa

Vihdoin se on täällä: Disneyn suoratoistopalvelu! Näin saat sen asennettua.

Jos et ole nukkunut Ruususen unta, et ole voinut välttyä huomaamasta, että Disneyn suoratoistopalvelu aukesi vihdoin Suomessa 15.9.

Lue myös: Testasimme Disney+ -palvelua – tätä sopii odottaa

Disney+ on ladattavissa useille eri laitteille tästä päivästä alkaen: Android- ja iOS-puhelimille, Windowsin selaimille, Macille ja Chromebookille sekä tietysti monille älytelevisioille.

Näin löydät Disney+ -palvelun omalta laitteeltasi:

Selaimessa

Osoite on helppo: www.disneyplus.com/fi-fi

Huom! Disney+ on striimattavissa suoraan vain Windowsilla, Macilla ja Chromebookilla. Kännykkäkäytössä on ladattava sopiva sovellus.

 

mainos

Android-puhelimessa tai -tabletissa

mainos

Android-kännyköiden käyttäjät löytävät sovelluksen Google Play -kaupasta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.disneyplus

Apple-laitteella

Applen iOS-kännykällä tai -tabletilla tai Apple TV:llä sovellus ladataan App Storesta: https://apps.apple.com/us/app/disney/id1446075923

 

mainos

Android-pohjaisella televisiolla (esim. Philips, Sony, TCL)

Disney+-sovellus löytyy Android-tv:n Google Play Storesta (vaatii toimiakseen Android 5.0 Lollipop -version tai uudemman).

 

LG:n älytelevisiolla

Jos omistaa LG:n television, jossa on käyttöjärjestelmänä WebOS 3.0 tai sitä uudempi, löytyy Disney+ LG Content Storesta, joka puolestaan löytyy päävalikosta.

 

Samsungin älytelevisiolla

Samsungin älytelevisiosta kannattaa tarkistaa, että siinä on Tizen-käyttöjärjestelmä vähintään vuosimallia 2016. Disney+ löytyy APPS-valikosta tai kirjoittamalla hakukenttään ”disney”.

Tilaa suomenkielinen Disney+ tästä.

Lue myös

Uusi vuosi, uusi tv? LG kertoo ensimmäisten uutuusmallien tulevan myyntiin maaliskuusta alkaen.
Näitä televisiomalleja kannattaa metsästää Black Friday -tarjouksista!
Vihdoin se on täällä: Disneyn suoratoistopalvelu! Näin saat sen asennettua.
Disneyn suoratoistopalvelu aukeaa pian, ja tätä kaikkea siltä sopii odottaa.
Disneyn suoratoistopalvelu aukeaa pian, mutta miten sitä katsotaan? Listasimme palvelua tukevat laitteet.
Disneyn uusi suoratoistopalvelu on jo tilattavissa!
Huawein AppGallery ei onnistu vastaamaan käyttäjien odotuksiin. Ratkaisu ongelmiin ei olekaan uudessa sovelluskaupassa, sillä Googlen puuttuminen tarkoittaa, että Huawei voi sanoa hyvästit Pohjoismaiden markkinoille.
Langattomien kaiuttimien kohdalla helposti katselee vain all-in-one-vaihtoehtoja. Langaton kaiutinpari toimii kuitenkin yhtä simppelisti – ja kuulostaa paremmalta.
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös