Disney+ on ladattavissa

Vihdoin se on täällä: Disneyn suoratoistopalvelu! Näin saat sen asennettua.

 itemprop

Jos et ole nukkunut Ruususen unta, et ole voinut välttyä huomaamasta, että Disneyn suoratoistopalvelu aukesi vihdoin Suomessa 15.9.

Lue myös: Testasimme Disney+ -palvelua – tätä sopii odottaa

Disney+ on ladattavissa useille eri laitteille tästä päivästä alkaen: Android- ja iOS-puhelimille, Windowsin selaimille, Macille ja Chromebookille sekä tietysti monille älytelevisioille.

Näin löydät Disney+ -palvelun omalta laitteeltasi:

Selaimessa

Osoite on helppo: www.disneyplus.com/fi-fi

Huom! Disney+ on striimattavissa suoraan vain Windowsilla, Macilla ja Chromebookilla. Kännykkäkäytössä on ladattava sopiva sovellus.

 

mainos

Android-puhelimessa tai -tabletissa

mainos

Android-kännyköiden käyttäjät löytävät sovelluksen Google Play -kaupasta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.disneyplus

Apple-laitteella

Applen iOS-kännykällä tai -tabletilla tai Apple TV:llä sovellus ladataan App Storesta: https://apps.apple.com/us/app/disney/id1446075923

 

mainos

Android-pohjaisella televisiolla (esim. Philips, Sony, TCL)

Disney+-sovellus löytyy Android-tv:n Google Play Storesta (vaatii toimiakseen Android 5.0 Lollipop -version tai uudemman).

 

LG:n älytelevisiolla

Jos omistaa LG:n television, jossa on käyttöjärjestelmänä WebOS 3.0 tai sitä uudempi, löytyy Disney+ LG Content Storesta, joka puolestaan löytyy päävalikosta.

 

Samsungin älytelevisiolla

Samsungin älytelevisiosta kannattaa tarkistaa, että siinä on Tizen-käyttöjärjestelmä vähintään vuosimallia 2016. Disney+ löytyy APPS-valikosta tai kirjoittamalla hakukenttään ”disney”.

Tilaa suomenkielinen Disney+ tästä.

Lisää
Keskustelu

Lue myös

Mitä Huaweista on jäljellä vuoden päästä?

Mitä Huaweista on jäljellä vuoden päästä?

Huawein AppGallery ei onnistu vastaamaan käyttäjien odotuksiin. Ratkaisu ongelmiin ei olekaan uudessa sovelluskaupassa, sillä Googlen puuttuminen tarkoittaa, että Huawei voi sanoa hyvästit Pohjoismaiden markkinoille.

Langatonta jalustakaiutinta – Edullista mutta hyvää ääntä

Langattomien kaiuttimien

Langattomien kaiuttimien kohdalla helposti katselee vain all-in-one-vaihtoehtoja. Langaton kaiutinpari toimii kuitenkin yhtä simppelisti – ja kuulostaa paremmalta.

Vastamelun valtaistuinpeli – langatonta vastamelukuuloketta

Vastamelun valtaistuinpeli

Kuka tekee parhaat vastamelukuulokkeet? Uusia ehdokkaita kisaan ilmoittautuu jatkuvasti, mutta haastavatko ne viime vuoden valtiaan?

ASUS Zenfone Max Pro (M2) julkaistaan Suomessa!

Ällistyttävä akkukesto, enemmän tehoa ja parempi kestävyys

Gigantin Black Friday -tarjoukset

Kunnon ääni vaatii kunnon vahvistimen

Hyvätkään kaiuttimet eivät ilahduta, jollei vahvistin yllä tehtävänsä tasalle. Tässä ovat parhaat vahvistimet, jotka testasimme tänä vuonna.

Musiikkielämyksen lähteillä

Monet kasvavat nykyään ilman suhdetta fyysisiin medioihin. Elokuvat ja televisiot katsotaan ja musiikkia kuunnellaan kännyköistä ja tableteista, eikä fyysiselle soittimelle enää ole tarvetta.

Vieritä ylös