Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Philips PUS7608 (55PUS7608/12)

Philips ilman Ambilightia – riittääkö se?

55PUS7608:lla on hyvät puolensa, mutta Philipsin tunnetuin ominaisuus loistaa poissaolollaan.

Julkaistu 20.03.2024 - 07:30
Philips PUS7608 (55PUS7608/12)
Audun Hage

PUS7608-sarja on Philipsin laajan valikoiman halvin mallisto. Philipsin tunnetuimmat mallit ovat The Onen ja The Xtra tapaisia LCD-televisioita ja arvostettuja OLED-malleja, joten PUS7608 on huomattavasti riisutumpi malli kuin mitä Philipsiltä yleensä nähdään.

Philipsin televisioiden parasta antia on ollut Ambilight-valaistus jo useiden vuosien ajan. Philips jopa kutsuu parhaita mallejaan nykyään nimellä Ambilight TV!

Tästä budjettimallista valaistus on kuitenkin jätetty pois. Se toki säästää rahaa, mutta samalla menetetään Philipsin ainutlaatuisin ja suosituin ominaisuus.

Mainos
Philips 55PUS7608_fjernkontroll Philips 55PUS7608_bak
<
>
Ei Ambilightia! Kuva: Amund S. Hammeren

Myöskään Google TV -käyttöjärjestelmää ei ole, vaikka Philipsin paremmista malleista sekin löytyy. Sen sijaan laite pyörii valmistajan omalla Philips Smart TV -käyttöliittymällä. Valikot tuovat mieleen Googlen, mutta sovellusvalikoima ei ole sinne päinkään.

Esimerkiksi Netflix, YouTube ja Amazon Prime löytyvät, mutta Disney+ ja HBO Max loistavat poissaolollaan. Myöskään kotimaisilla palveluilla ei juhlita. Voikin olla järkevintä yhdistää tähän Google Chromecast tai Apple TV. Toisaalta tuntuu, että uusi äly-tv menee siinä vähän hukkaan.

Kuvanlaatukaan ei ole kovin kummoinen: PUS7608:n kirkkaus ja kontrasti ovat melko vaisuja. Jos haluaa hyvän television Philipsiltä, suosittelemme hieman kalliimpaa The One -mallia – siinä on Ambilight-valotkin!

Karakter
Philips PUS7608 (55PUS7608/12)
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Philips PUS7608 on tyylikäs tv, joka tarjoaa terävää 4K-kuvaa ja Dolby Vision -tuen. Suosittua Ambilight-valaistusta ei ole. Käyttöliittymä sovelluksineen ei ole kummoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Samsungin OLED loistaa värintoistollaan

Hyvä 55-tuumainen reilusti alle tonnilla

Kannattaako halpa OLED?

Panasonicin ensimmäinen MiniLED

Pieni premium-tv

Uusi televisio aatoksi?

Ääni & Kuva
Scroll to Top