: Marshall Woburn

Iso ja tuhma

Woburn on täydellinen kaiutin wannabe-rokkikitarastaralle.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvin tehty kaiutin, jossa kiinnitetty kiitettävästi huomiota yksityiskohtiin. Hyvät tehot äänessä ja täyteläinen basso. Lifestyle-kaiutin rokkareille.
Ääni ei tarpeeksi hienostunut vivahteikkaammalle musiikille. Sopii enemmän bilekäyttöön kuin jatkuvaan kuunteluun. Ei juurikaan hienouksia ja langattomia ominaisuuksia.
Ulostulo: 2 x 20 W + 1 x 50 W

Liitännät: BT 4,0, aux, optinen

Akunkesto: -

Mitat: 40 x 31 x 20 cm

Hinta: 500 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Woburn on Marshallin suurin kaiutinmalli, joka muistuttaa entistäkin enemmän valmiatjan klassisia vahvistimia. Se on itse asiassa niin suuri, että ennen ostopäätöstä kannattaa miettiä, mihin se mahtuu. Suorituskyky ja materiaalit ovat tuttuun tapaan erityisen laadukkaat, sivut ovat nahkaa ja kaiutinverkko tiiviiksi kudottu – aivan kuin kuuluukin. Langattoman yhteyden vaihtoehtona löytyy takapuolelta sisääntulot optiselle kaapelille ja RCA:lle, ja päällä on aux-sisääntulo, johon saa napsautettua kitarapiuhasta inspiroituneen kaiutinjohdon.

Laitteen päällipuoli on saanut totuttua enemmän huomiota muutenkin. Laadukkaat säätimet ovat messinkiä, ja nupit volyymille ja äänenvärille ovat jykevät. Virtavipu päästää vakuuttavan metallisen kopsahduksen, kun sen napsauttaa päälle. Harmillisesti volyymiä ei saa 11:tä korkeammalle tasolle. Soitinta ei saa yhdistettyä wifin avulla, mikä olisi parantanut äänenlaatua. Kaiuttimella ei myöskään ole omaa sovellusta, joka tarjoaisi asetusvaihtoehtoja ja muita ominaisuuksia. Se tuntuu hassulta, kun muistaa että Marshallilla on jopa oma kännykkämalli, London.

Äänen kannalta olisi järkevämpää vain luetella, mitä Woburn ei ole. Se ei ole istun-kiikustuolissa-ja-kuuntelen-viulukonserttoja-kaiutin. Siihen sen soundi liian epätasapainoinen, mikä saa akustisen musiikin kuulostamaan ahtaalta. Tässä tärkeintä on kunnollinen bassontoisto. Suuren kaappinsa ja vaikuttavan bassoporttinsa ansiosta alataajuudet soivat jyhkeästi. Kaiutin myös soittaa kovaa, ilman että ääni muuttuu kireäksi. Täydellinen kaiutin bileisiin, joissa soitetaan Metallicaa ja AC/DC:tä, siis.

Johtopäätökset

Tämän kaiuttimen soidessa ei sovi tarjoilla viiniä ja pikkusuolaista vanhempien läsnä ollessa. Ehei, tätä tulee kuunnella viskinhuuruisessa ympäristössä, mielellään kevytkenkäisten naisten seurassa. Nahkaan puetun, talonkokoisen Woburnin muhkeat bassosoundit ja korkealle yltävä soitto saattavat järkyttää naapureita. Klassisen musiikin kanssa soundi ei ole niin hyvä, mutta siihen se ei pyrikään. Tämä kaiutin ei hienostele, vaan on täyttä rock’n’rollia. Hyvin tehty ja laadukas kaiutin tekee juuri sen, mitä lupaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös