: Philips HTL7140

Laiha lohtu

Philipsin soundbar on muotoilultaan kapea kuin mikä, ja sen ansiosta erittäin tyylikäs katsella. Valitettavasti myös ääni on kapoinen.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Herkullinen muotoilu.
Ääni on ohut. Subwooferin äänenvoimakkuutta ei voi säätää.
HDMI: 1 sisään, 1 ulos (ARC)

Digitaalinen sisääntulo: Optinen

Langaton yhteys: Bluetooth (NFC, aptX)

Analoginen sisääntulo: 3,5 mm minijakki

Subwoofer: Langaton

Mitat: 106 x 3,8 x 5,5 cm

Väri: Musta

Hinta: 600 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Philipsin soundbar on ennennäkemättömän ohut, joka sulautuu huomaamatta seinälle. Kaiuttimessa on HDMI-liitäntä, se tukee Bluetoothia ääntä parantavalla aptX:llä. Pienestä näytöstä näkee, mikä liitäntä ja asetus on käytössä. Kiitämme ominaisuutta, sillä suinkaan kaikissa soundbareissa ei näyttöä ole.

Movie-asetus tuottaa elokuvien katseluun melko hyvän surround-äänikokemuksen. Puhe kuulostaa selkeältä vaikkakin hitusen metalliselta. Ei mikään valtaisa virhe mutta kaukana huippulaitteista. Transformers-elokuvan Optimus Prime -hahmon syvä ääni ei kuulosta niin täyteläiseltä kuin pitäisi.

Subwoofer ei ole kovin tehokas. Soundbarista pitää vääntää äänet kovalle, sillä keskirekisteri puuttuu ohuesta laitteesta melkein täysin. Niinpä on hassua, ettei subwooferin voimakkuutta voi säätää – vahvistin tarjoaa vain yhden yleisen asetuksen.

Stereomusiikki ei kuulosta lainkaan hyvältä. Ääni on ohut ja ilmatiivis, ja subwoofer murisee itsekseen. Vaikuttaa myös siltä, että Music-asetuksessa on jonkinlainen surround-efekti, jota ei saa pois päältä.

Philipsin soundbar soveltuu sellaiselle, joka haluaa ehdottoma ohuimman mahdollisen kaiuttimen seinälleen – sekä hänelle, jolla ei ole aikomusta kuunnella musiikkia soundbaristaan.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös