: Bluesound Pulse Soundbar

Erinomaista työtä!

Bluesoundin soundbar maksaa paljon mutta on myös hintansa väärti.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Vahva soundi jopa ilman subwooferiakin. Tyylikkään tasapainoinen ääni. Helppo käyttää.
Jopa Bluesound kaipaisi lisää ilmavuutta ylä-ääniin.
HDMI: Ei ole

Digitaalinen sisääntulo: Optinen, USB-A

Analoginen sisääntulo: RCA

Verkko: Wifi, ethernet

Langaton käyttö: Bluesound Multiroom, Bluetooth (aptX)

Subwoofer: Saatavana erikseen (langaton)

Mitat: 107,3 x 14,1 x 7 cm

Väri: Musta

Hinta: 1 100 €

Verkkosivusto: ah-hifisystems.fi

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Sonosin ja Yamahan tapaan Bluesoundista puuttu HDMI-sisääntulo, jonka sijaan televisio liitetään optisella kaapelilla.

Bluesoundin monihuonejärjestelmä toimii pitkälti samoin kuin Sonos ja Heos, ja verkkoon yhdistäminen on helppoa kuin mikä. Lisäksi laite tukee korkearesoluutioista ääntä, mikä varmasti on hifiharrastajien mieleen. Sovellus toimii hienosti. Bluesoundiin voi Sonosin ja Bosen tapaan liittää erikseen ostettavan ulkoisen subwooferin. Bluesound ei kilpailijoistaan poiketen tue langattomien takakaiuttimien käyttöä.

Sonosia ja Heosia muistuttaa sekin, että kaukosäädintä ei ole, vaan laitetta ohjataan applikaatiolla. Pulse voi oppia tottelemaan television kaukosäätimen volyyminappeja, mutta tämä ominaisuus ei tule vatsaan asennusvaiheessa vaan pitää asettaa valikosta jälkikäteen.

Äänenlaatu

Bluesound on Sonosia kalliimpi, minkä ymmärtää hyvin, kun kuulee eron. Elokuvaa katsellessa käy äkkiä selväksi, että Pulsen soundi on vahvempi ja dynaamisempi kuin Sonosilla ja Heosilla. Äänenpaine ei yllä Klipschin tasolle, mutta kokonaisuutena laatu on parempi.

Ilman subwooferiakin tehoja löytyy runsaasti ja keskibassorekisteri saa yllättävän hyvää painetta. Basson yläpää saattaa värittyä hiukan, mikä voi sotkea puhetta. Suosittelemme Pulsen asentamista seinälle tasolle sijoittamisen sijaan, sillä soundi on siten avoimempi. Jos raaskit ostaa myös Bluesoundin subwooferin, jättää soundbar kaikki alle 80 Hz:n äänet toistamatta ja antaa ne subwooferin huoleksi, mikä ratkaisee bassovaivat kerralla.

Äänimaisemalle on tarjolla kolme leveysvaihtoehtoa: Off, Wide ja Wider. Viimeisin toimii hyvin elokuvien kanssa luoden eniten surround-vaikutelmaa. Deadpoolin ääniefektit lennähtelevät komeasti huoneen poikki, ja puhe säilyy silti selkeänä kaiken toiminnan keskelläkin.

Stereomusiikki soi parhaiten Wide-asetuksella. Soundiin saa hiukan lisää tilaa, mutta ei ala kuitenkaan kuulostaa liioitellulta, kuten Wider-asetuksella. Sellot soivat täyteläisesti ja rock ja hip hop kuulostavat uskottavilta ilman subwooferiakin. Ylä-äänissä voisi olla enemmänkin ilmaa, mutta yleisesti ottaen Pulse suoriutuu musiikista erittäin hyvin.

mainos

Johtopäätökset

Bluesound Pulse on voimakas ja tymäkän kuuloinen soundbar, joka toistaa hyvin sekä elokuvia että musiikkia. puhe on avointa ja selkeää, ja toimintaelokuvissa toiminta saa hyvää painetta, mikä toimii myös bilemusiikkia soittaessa. Subwooferin kanssa soundi on vielä upeampi. Bluesound on lisäksi helppokäyttöinen ja sopii monihuonejärjestelmän osaksi.

mainos
Kuva: Bluesound

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös