Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Testissä: Philips PicoPix PPX3417W

Monta ässää hihassa

Halusipa sitten katsoa videoita kännykästä, PC:ltä, muistikortilta, USB-tikulta tai langattomasti – kaikki onnistuu PicoPix PPX3417W:llä.

Julkaistu 18.07.2018 - 11:24
Philips PicoPix PPX3417W
Geir Gråbein Nordby

PicoPix PPX3417W eroaa monista muista miniprojektoreista olemalla aito multimedialaite. HDMI:n lisäksi se tukee MHL:ää, mikä on tärkeää Android-puhelinten käyttäjille, laite toistaa videota myös suoraan SD-kortilta ja USB:ltä.

Laitteen mukana tulee kaukosäädin, joka helpottaa käyttöä. Sen avulla voi säätää kirkkautta ja valita kuva-asetusten välillä. Eräs niistä on nimeltään ”Bright Mode”, joka tuottaa erityisen kirkkaan kuvan mutta vähentää akunkestoa 2 tunnista 1,5 tuntiin.

Ääni ja kuva

Projektorin heijastusetäisyys on pitkä – meidän piti sijoittaa kaksi kertaa kauemmas seinästä kuin lähimpänä olevat projektorit. 60-tuumaisen kuvan saadakseen laitteen on oltava 2,5 metrin päässä.

Mainos

Kuva on heikoimpia testiversioita kirkkaampi, Asus S1:n tapainen. Philipsin projektoria voi käyttää keskellä päivää, kunhan verhot pimentävät tehokkaasti. Resoluutio on DVD:n tasoa eikä siis järin vaikuttava, mutta toimii riittävän hyvin elokuvien ja tv:n katseluun. Kuva on terävä ja värit luonnolliset.

Ääni on ok, muttei ihmeellinen. Se kuulostaa siltä kuin 1 watin kaiuttimelta odottaisikin.

PicoPix PPX3417W:n suurin heikkous on häiritsevä tuulettimen meteli.

Johtopäätökset

Harva miniprojektori on niin monipuolisesti varustettu kuin Philips PicoPix PPX3417W. HDMI:n lisäksi videoiden katselu onnistuu striimaamalla mukana tulevan wifi-dongelin avulla, USB-tikulta tai SD-kortilta. Kaukosäädin helpottaa käyttöä. Kuvanlaatu on yllättävän hyvä, kirkkaus riittää useimpiin tilanteisiin. Pitkä heijastusmatka rajoittaa käyttöä, jos tilaa on vähän. Annamme miinusta myös tuulettimen älämöinnistä.

Ääni & Kuva kiteyttää

Tukee useimpia formaatteja, akunkesto on ok. Kuvanlaatu on hyvä ja kirkkaus riittää useimmiten. Heijastusetäisyys on pitkä, metrin etäisyydeltä saa vain 24-tuumaisen kuvan. Tuuletin ja väripyörä ovat kovaäänisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Google TV kaikille ruuduille

Nyt on niukkaa

Kotiteatterista jyrähtää!

4 projektoria 4K-resoluutiolla

Isoa kuvaa lyhyellä etäisyydellä

Iskevää 3D-ääntä

Ääni & Kuva
Scroll to Top