Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Uusi tv B&O:lta: Beovision Contour 55″

Bang & Olufsenin linjakkaasta OLED-televisiosta lanseerataan uusi ja isompi versio.

forfatter
Julkaistu 11.06.2021 - 05:25

Beovision Contour on Bang & Olufsenin uusin OLED-tv, joka lanseerattiin marraskuussa 2020 48-tuumaisena. Nyt B&O on ilmoittanut, että 55-tuumainen versio on matkalla kauppoihin.

Beovision Contour 55

Uusi 55-tuumainen Beovision Contour hyödyntää jo aiemmin nähtyä reseptiikkaa: LG:n C-sarjan OLED-kuvapaneeli on verhoiltu B&O:n ylhäisempiin pukineisiin, täydennetty integroidulla kaiutinjärjestelmällä ja elegantilla kaukosäätimellä.

Alkuun vain 48-tuumaisena saatavana ollut Beovision Contour lienee uudessa isommassa koossaan käyttökelpoisempi useimmille.

Samaan syssyyn kannattanee mainita, että Contour-sarja on päivittynyt uudella OLED-paneelilla, eli nyt siinä vuoden 2021 LG OLED C1 -paneelia – testasimme tämän LG:n emomallin juuri, todeten sen erinomaiseksi.

B&O:lle tuttuun tapaan televisio on varustettu kunnon äänellä. Äänijärjestelmä koostuu 11 kaiutinelementistä, jotka ovat samoja kuin Beosound Stage -soundbarissa.

Beovision-Contour-55-on-wall-989x586 Beovision-Contour-gold-989x471
<
>
Beovision Contour on viimeistelty klassisella B&O-ilmeellä eli kehys on harjattua alumiinia, joka on saatavilla eri väreissä. Kaiuttimen etuosan voi valita joko kangasta tai tammilamelleja.

Hinta ja saatavuus

Beovision Contour 55″ on saatavilla Bang & Olufsenin jälleenmyyjiltä ja valmistajan omasta verkkokaupasta beetoo.fi nyt. Suositushinta on alkaen noin 7 800 euroa.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Black Week: parhaat tv-löydöt! Pidä silmällä näitä suosittelemiamme televisiomalleja, kun suuntaat Black Friday -alennusmyynteihin!
OLED plus Ambilight = mahtavampi elämys! Philips on jälleen tehnyt värikkään OLED-television, joka tarjoaa upean kontrastin ja Ambilight-valojen ansiosta mahtavia elokuvakokemuksia.
Suurin koskaan testaamamme tv! Unohda 85-tuumaiset, jos nyt haluaa isomman television kuin naapurilla, pitää valita 98-tuumainen! TCL 98C735 on hirmuisen kokoinen tv, jonka kuvanlaatu yllättää.
Kun viihde ratkaisee Haaveiletko mahtavista elokuvailloista, vaikuttavan näköisistä peleistä tai teräväpiirtoisista urheilulähetyksistä? Silloin voi olla paikallaan ostaa uusi televisio! Kokosimme tähän parhaat vuoden aikana testaamamme mallit, joista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva.
Samsungin tv:n omistajille enemmän HDR-sisältöjä Apple TV+ ja iTunes tarjoavat osan sisällöistä nyt avoimessa HDR10+-formaatissa – onko Dolby Visionin ylivalta tulossa päätökseen?
MiniLEDillä parempaa kontrastia Sony on tehnyt parhaasta LCD-televisioistaan tälle vuodelle MiniLED-taustavalaistuksella varustetun version, joka tarjoaa todella tarkkaa kontrastia ja kirkkautta – mutta ei ole aivan täydellinen.