Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Uusi tv B&O:lta: Beovision Contour 55″

Bang & Olufsenin linjakkaasta OLED-televisiosta lanseerataan uusi ja isompi versio.

forfatter
Julkaistu 11.06.2021 - 05:25

Beovision Contour on Bang & Olufsenin uusin OLED-tv, joka lanseerattiin marraskuussa 2020 48-tuumaisena. Nyt B&O on ilmoittanut, että 55-tuumainen versio on matkalla kauppoihin.

Beovision Contour 55

Uusi 55-tuumainen Beovision Contour hyödyntää jo aiemmin nähtyä reseptiikkaa: LG:n C-sarjan OLED-kuvapaneeli on verhoiltu B&O:n ylhäisempiin pukineisiin, täydennetty integroidulla kaiutinjärjestelmällä ja elegantilla kaukosäätimellä.

Alkuun vain 48-tuumaisena saatavana ollut Beovision Contour lienee uudessa isommassa koossaan käyttökelpoisempi useimmille.

Samaan syssyyn kannattanee mainita, että Contour-sarja on päivittynyt uudella OLED-paneelilla, eli nyt siinä vuoden 2021 LG OLED C1 -paneelia – testasimme tämän LG:n emomallin juuri, todeten sen erinomaiseksi.

B&O:lle tuttuun tapaan televisio on varustettu kunnon äänellä. Äänijärjestelmä koostuu 11 kaiutinelementistä, jotka ovat samoja kuin Beosound Stage -soundbarissa.

Beovision-Contour-55-on-wall-989x586 Beovision-Contour-gold-989x471
<
>
Beovision Contour on viimeistelty klassisella B&O-ilmeellä eli kehys on harjattua alumiinia, joka on saatavilla eri väreissä. Kaiuttimen etuosan voi valita joko kangasta tai tammilamelleja.

Hinta ja saatavuus

Beovision Contour 55″ on saatavilla Bang & Olufsenin jälleenmyyjiltä ja valmistajan omasta verkkokaupasta beetoo.fi nyt. Suositushinta on alkaen noin 7 800 euroa.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
LG:n haastaja Samsung The Framelle ja The Serifille Vihdoinkin designtelevisio, jonka kanssa ei tarvitse tinkiä kuvanlaadusta!
Sonylta ensimmäinen 98-tuumainen tv! Sony lanseeraa ensimmäisen 98-tuumaisen 4K-televisionsa näyttävästi – mutta uusia 8K-malleja ei tänä vuonna valmistajalta nähdä.
Samsungin lippulaiva-tv QN900C 8K-resoluutiolla Energiasyöpön 8K-television pelastukseksi on kehitetty uusi kuva-asetus.
Jättikuvaa hyvään hintaan Jos etsit isoa televisiota ja hyvää kontrastia kohtuuhinnalla, on TCL 75C935 varsin hyvän hinta-laatusuhteen vaihtoehto.
Tv-luksusta kaikilla herkuilla Philipsin viimeisin huippumalli OLED+937 tarjoaa ilmiömäistä kuvanlaatua Ambilight-valaistuksella ja Bowers & Wilkinsin äänellä maustettuna.
Philips esitteli uudet OLED-televisionsa Amsterdamissa Philipsiltä on tulossa useita kiinnostavia televisiomalleja tänä vuonna, kuten huikean kirkas MLA-tekniikalla varustettu OLED-malli.