Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Miniversio JBL-klassikosta

JBL:n suosittu klassikkosarja saa jatkoa pienen L52 Classic -kaiuttimen muodossa.

/ 06.08.2021 - 13:03
Miniversio JBL-klassikosta

JBL on luonut onnistuneesti uudelleen tulkittuja retromalleja vanhoista klassikkokaiuttimistaan, jotka aikanaan olivat vielä Made in USA. Esimerkiksi JBL L100 Classic ja JBL L82 Classic ovat yllättäneet toimituksen iloisesti. Ja nyt JBL tuo tarjolle jotain uutta – ja hyvin pientä.

Raakaa retroa

JBL:n myyntimenestys vuosien takaa on syntynyt uudelleen nykyajalle poikkeuksellisen näköisenä kaiuttimena.

JBL L52 Classic on suurin piirtein A4-arkin kokoinen ja viiden kilon painoinen kaiutin. Kaikki huokuu kuitenkin JBL:n perinteistä tyyliä: kaappi on pähkinäviilua ja etuosa nostalgista vaahtomuovia, joka on saatavana mustana, sinisenä ja erityisen retrohenkisenä oranssina.

L52 Classic 3 colors
JBL L52 Classicista on kolme värivaihtoehtoa etuosan vaahtomuovin osalta, joista oranssi on ehdottomasti nostalgisin. Kuva: JBL

L52 Classic on 2-tiekaiutin bassorefleksillä. Elementit ovat 5,25-tuumainen basso/keskirekisteri sekä 22-millinen titaaninen waveguide-kupolidiskantti. Kaiuttimen saa kiinnitettyä myös seinälle.

Hintaa ei ole vielä tarkennettu, mutta se pyörinee noin tuhannen euron tietämillä, kun mallit saapuvat kauppoihin näillä näkymin lokakuun lopulla. Olemme muuten jo tilanneet kaiuttimen testiin!

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Onkyon ja Klipschin yhteinen soundbar-mallisto

Koko yön karaoket

KEFin halvempi olohuonekaiutin

Ääni & Kuva
Scroll to Top