: Sony SRS-XB3

Vau, mikä basso!

Kätevä ja kestävä kaiutin tuottaa erinomaisen soundin ja uskomattoman kovan basson.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kännykän lataaminen kaiuttimesta onnistuu. Erittäin pitkä akunkesto. Erinomainen äänenlaatu, hämmästyttävä bassosoundi.
Erillinen laturi pitää muistaa pitää matkassa.
Liitännät: 3,5 mm, BT 3.0, NFC

Akku: 24 tuntia

Erityistä: Voidaan yhdistää toisen kaiuttimen kanssa, kännykän lataus onnistuu

Vedenkestävyys: suojausluokka IPX5

Mitat: 211 x 80 x 83 mm, 930 g

 

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Viime vuonna Sony SRS-X33 voitti matkakaiutintestimme. Tämä astetta nuorekkaamman mallin design on rohkeampi ja raikkaita värivaihtoehtoja on monta. Kuori on kumimaisempi mutta silti laadukkaan ja kestävän tuntuinen. Kaiutin kestää vettä, joten sen voi ottaa huoletta retkelle. Lysti loppuu kuitenkin lyhyeen, jos ei muista pakata Sonyn omaa laturia mukaan matkalle.

Kaiuttimen yläosa on täynnä nappeja, mutta niiden toiminta selviää nopeasti. Yhdistäminen tehdään nappia painamalla tai yksinkertaisesti NFC:llä. Takaa löytyvän luukun alla on aux-sisääntulo ja USB-portti, josta kännykkä voi lainata virtaa. Erinomaisen akunkeston myötä kännykän lataaminen onnistuu käytännössäkin hyvin. Suurempaa äänimaailmaa kaipaava voi yhdistää laitteeseen yhteensopivan Sonyn kaiuttimen yhdellä napinpainalluksella.

Kun audiolaitteen pakkaus mainostaa tarjoavansa ”extra bass”, herättää se meissä huolta: eikö valmistajaa kiinnosta kuin yksi taajuus? XB3:n normaaliasetuksella basso on yllättävän kova, mutta kun lisäbasson klikkaa päälle, siitä tulee uskomaton. Sony on silti onnistunut pitämään bassosoundin kurissa niin, ettei se syö muita taajuuksia. Itse asiassa soundi tuntuu avautuvan enemmän, kun lisäbasson laittaa päälle. Normaalilla äänenvoimakkuudella ja bassolla voi nauttia kaikentyylisestä musiikista.

Johtopäätökset

Sony vei voiton viime vuoden matkakaiutintestissä, ja onnistuu taas voittamaan parhaan kaiuttimen (kuvaannollisen) pystin. XB3:ssä on paljon plussia ja vähän miinuksia. Se on käytännöllinen, helppokäyttöinen ja kestää vettä, joten sen voi viedä huoletta ulos. Akunkesto on testin paras. Äänenlaatu on erinomainen ja toimii kaikenlaisella musiikilla. Basso tekee kuitenkin suurimman vaikutuksen. Miinuksena erillinen laturi, eli omaa kännykkälaturia ei voi käyttää.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös