: Sony SRS-X88

Nerokas äänikuutio

Vaikka Sony X88 tarjoaa ominaisuuksia joka lähtöön, on käyttö helppoa ja mikä tärkeintä, soundi upea.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Paljon liitäntävaihtoehtoja, myös Google Cast. Helppo käyttää ja hyvä sovellus. Dynaaminen ja kirkas ääni, joka toimii musiikkityylistä riippumatta.
Basso ei ulotu niin syvlle kuin suuremmissa kaiuttimissa.
Ulostulo: 154 W

Liitännät: BT 3.0, Wifi, Airplay, USB, aux

Akunkesto: -

Mitat: 43 x 13 x 13 cm

Hinta: 475 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Sonyn X-sarjan laitteet ovat pärjänneet testeissämme erinomaisesti. Tähän testiin valikoitui X99:mallia pienempi X88. Tässä kategoriassa se on normaalikokoinen. Tuntuma on ylellinen ja laadukas. Kuutiomainen muotoilu voi jakaa mielipiteitä, mutta meidän silmäämme se on linjakkuudessaan ajaton. Langattomien yhteyksien lisäksi takaa löytyy verkkoportti, aux-sisääntulo ja USB.

X88 kuuluu Sony monihuonejärjestelmään, johon kuuluu muitakin laitteita, kuten soundbareja. Asennus sujuu hujauksessa Songpal-kännykkäsovelluksen opastuksella. Bluetoothin käyttö on nopeaa NFC-tuen ansiosta. Muutenkin laitteen käyttö on naurettavan helppoa. Kaiutinta ohjataan joko sovelluksesta, josta voi valita äänilähteen ja hallita asetuksia, tai päällä sijaitsevista kosketusnapeista. Plussaa sekä Airplay- että Google Cast -tuesta.

Vaikka Sony ylvästelee Hi-Res Audion tuottavan parempaa Bluetooth-ääntä mikäli musiikkilähde sattuu tukemaan Sonyn omaa LDAC-äänitekniikkaa. Ilmankin ääni on testin parhaimmistoa. Samanlaista pohjia luotavaa bassoa ei X88 tuota kuin jotkut suuremmat testin laitteista, mutta se on tarkka ja dynaaminen. Keskirekisteri on vivahteikas ja täyteläinen. Diskantti tekee suurimman vaikutuksen vivahteikkaalla soinnillaan. Kaiutin selviytyy siis loisteliaasti kaikesta rokista.

Johtopäätökset

Sonyn X-sarja iskee jälleen ja vie voiton tässäkin testissä. X88:n ainoa puute on isompia kaiuttimia heikompi bassontoisto. Muuten kaikki on mallillaan. Se on yksinkertaisuudessaan tyylikäs ja sovelluksen asniosta helppo käyttää. Musiikkilähteissä ja liitännöissä riittää valinnanvaraa. Soundi on poikkeuksellise puhdas ja dynaaminen, joten kaiuttimesta on ilo kuunnella lempimusiikkiaan, edustipa se mitä genreä hyvänsä.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Sonos Arc

Sonos kurottaa uusiin korkeuksiin

Vihdoin Sonos on tuonut markkinoille ison soundbarin: Arc tukee Atmos-ääntä ja osaa muutaman muunkin näppärän tempun.

Vieritä ylös