: Philips BT6000

Nätti ja näpsäkkä

Philipsin säänkestäviä kaiuttimia on helppo käyttää.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Yksinkertaisempaa käyttökokemusta saa hakea. Kestää vesisadetta. Rakenne on laadukas. Miellyttävän kokoinen matkakäyttöön.
Ei aptX:ää. Ei yllä tiettyjen kilpailijoidensa tasolle äänenvoimakkuudessa. Bassovoittoinen musiikki kuulostaa kesyltä.
Liitännät: 3,5 mm:n sisääntulo, BT 4.0, NFC

Akku: Noin 8 tuntia

Erityistä: IPX4-roiskesuojattu, kaiutinpuheluominaisuus

Mitat: 188 x 70 x 71 mm

Paino: 490 g

Hinta: 99 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Ison oluttölkin kokoinen BT6000 kulkee näppärästi mukana. Molempia puolia peittävä metalliverkko ja tukevat muoviosat antavat kaiuttimelle vakaan ja luotettavan tunnun. Retkelle lähtiessään ei tarvitse pelätä yllättäviä sadekuuroja, sillä kaiutin ei sellaisista ole moksiskaan. Ja kun kaveripiiri ajautuu neuvottelemaan illan suunnitelmista, antaa kaiutinpuheluominaisuus kaikille mahdollisuuden äänestää jatkopaikasta.

Muista testin kaiuttimista poiketen on BT6000:ssa vain yksi nappi. Sillä yhdistetään kaiutin ja kännykkä, mikäli puhelimesta ei löydy NFC:tä. Kaikki muu hoituu hopeanväristä säädintä kääntelemällä: kaiuttimen saa siitä päälle ja pois, ja sillä säädetään myös äänenvoimakkuutta – näin käyttö on helppoa auringon jo laskettuakin. Kumiläpällä suojatut aux-sisääntulo ja mikro-USB-portti akun lataamista varten löytyvät laitteen toisesta päästä.

Philips, jonka äänenvoimakkuuteen ja bassoon olemme usein olleet tyytyväisiä, on ottanut aivan uudenlaisen lähestymistavan tähän kaiuttimeen. Äänen saa säädettyä melko kovalle, mutta ei sellaisiin sfääreihin kuin Denon Envayalla, eikä basso ole lainkaan hallitseva. Ääni ei kuulostaa huonolta, sillä äänimaisema on varsin neutraali, mutta ei se erityisen dynaaminenkaan ole. Listahittien soittaminen onnistuu kivasti, mutta bassoahdetun elektronisen musiikin kuunteleminen jää vaisuksi.

Johtopäätökset

Philipsin kaiutin on sekä hauskan näköinen että kestävä, selviytyyhän se pikku sateestakin. Koko on juuri passeli piknik-koriin mukaan sujautettavaksi. Bilekäyttöön kaiuttimen basso on turhan heiveröinen tanssittaakseen jengiä, mutta taustamusiikin soittamiseen Philips BT6000B sopii mainiosti.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Sonos Arc

Sonos kurottaa uusiin korkeuksiin

Vihdoin Sonos on tuonut markkinoille ison soundbarin: Arc tukee Atmos-ääntä ja osaa muutaman muunkin näppärän tempun.

Vieritä ylös